«نور ستارگان؛ جهانهای بیگانه و سرنوشت زمین» گویای داستان تاریخ بشریت است و ما از امکانات زندگی در جهانهای دیگر و ارتباطات ناگهانی آنها در سرنوشتمان روی زمین آگاه میشویم.
آدام فرانک؛ مسئله زندگی بیگانه و هوش را از یونان باستان دنبال کرده است تا به متفکران زمان خودش نتایج مهمی را ارائه دهد. وی نشان میدهد که چطور ما به عنوان یک تمدن میتوانیم امیدوار باشیم که در اقلیمهای متفاوت باقی بمانیم و در سیارات دیگر زندگی کنیم. اخیرا علم کشف کرده است که ما فقط یکی از ده میلیار تیریلیون سیاره در جهان هستیم و به احتمال خیلی زیاد بسیاری از این سیارات از لحاظ فنآوری میزبان تمدنهای بسیار پیشرفته بیگانه هستند.
کتاب «نور ستارگان؛ جهانهای بیگانه و سرنوشت زمین» بر اساس پژوهشهای الهامبخش دانشمندان پیشین نوشته شده است. دانشمندانی مانند فران دارک و و کارل ساگان افرادی که در آستانه عصر فضا(عصر کنونی که رقابت شدیدی میان ایالات متحده آمریکا و شوروی در سفرهای فضایی بسیار گسترش یافته بود) شروع به ساختن علم جدید اخترفیزیک کردند.
دیگر دانشمندانی که در این عصر پژوهشهای گستردهای انجام دادند؛ جک جیمز، مهندس و متولد تگزاس که اولین مأموریتهای سیارهای ناسا را با موفقیت به ارمغان آورد؛ ولادیمیر ونادسکی، دانشمند ژئوشیمی روسیه که ابتدا بیوسفر زمین را تجسم کرد و جیمز لاولاک و لین مارگولیس، که تئوری گایا را پردازش کردند.
نویسنده در این کتاب سفر خطرناک ناسا در طول میلیونهای مایل از عمق فضا را بازنگری میکند؛ سفری که فضاپیماهای رباتیکی اطلاعات را از زحل و مریخ دریافت کردند. طی این تحقیقات ما اولین نگرش ما در قوانین کیهانی و جو زمین شکل گرفت. نگرشی که درک ما را از مکانمان در جهان تغییر داده است.
نویسنده در این کتاب علم هیجانانگیز در بزرگترین مقیاسها را پژوهش میکند که ممکن است بزرگترین سوال تمام انسانها باشد و آن اینکه احتمال زندگی در دنیای دیگر، چه چیزی در مورد سرنوشت ما به ما میگوید؟
نظر شما