نشست نقد و بررسی کتاب «دانشگاه و چالشهای جامعه ایرانی» نوشته تقی آزاد ارمکی برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با همکاری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی نشست نقد و بررسی کتاب «دانشگاه و چالش های جامعه ایرانی» نوشته تقی آزادارمکی برگزار میشود.
در این نشست علاوه برنویسنده (تقی آزادارمکی)، مقصود فراستخواه و ابراهیم توفیق هم حضور دارند.
مراسم نقد و بررسی کتاب «دانشگاه و چالشهای جامعه ایرانی» روز سه شنبه ۱۲ تیرماه ساعت ۱۵ در سالن ارشاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه برگزار میشود.
کتاب «دورانهای سخت در سرزمینهای فراوانی» با عنوان فرعی سیاستهای نفت در ایران و اندونزی تالیف بنیامین اسمیث و ترجمه علی طیبی از سوی انتشارات شیرازه کتاب ما به پیشخان کتابفروشیها آمد. در این کتاب، تلاش میشود که با بهرهگیری از مکتب نهادگراییِ تاریخی که بر «وابستگی به سیر» تأکید دارد، پاسخی به این پرسشها داده شود.
معاون میراثفرهنگی اعلام کرد: با توافق انجام شده بین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت آموزش و پرورش، زنگ میراث فرهنگی در تمام مدارس کشور برقرار میشود.
مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب با همکاری گروه مطالعات هنر اسلامی غبار، دانشگاه کاشان و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، از کتاب «نگارگری در دربار شاهرخ» رونمایی میکند.
رئیس فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، وجوه مشترک اخلاقی، انسانی و فتوت و جوانمردی را در میراث غنی تمدنی و فرهنگی هنری چند هزار ساله چین و ایران، زمینهساز ابتکارات جدید همکاری برشمرد.
کتاب «ساگارماتا؛سفرنامه صعود به بیس کمپ اورست» نوشته میثم نیکنام که به تازگی از سوی انتشارات آذرفر و مهراب منتشر و روانه بازار نشر شده است در اداره ورزش و جوانان شمیرانات رونمایی میشود.
معاونت فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی و موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اولین دوره آموزشی کارگاه تاریخ شفاهی ویژه رزمندگان نیروی زمینی سپاه را برگزار میکند.
کتاب «دختر پیامبر» با وجود اینکه اثری پژوهشی و تخصصی است، متن سادهای دارد و همۀ مخاطبان میتوانند از آن بهره ببرند. این کتاب را مؤسسۀ ایمان ماندگار در ۱۴۴ صفحه منتشر کرده است.
حجتالاسلام علی شعیبی، نویسنده کتاب «مقتل فاطمی نوجوان» گفت: در این کتاب سعی شده است از ابعاد مختلف زندگی حضرت زهرا (س) بهطور همزمان سخن گفته شود. اینگونه نیست که تلاش کرده باشیم بحث را بهصورت صرفاً اخلاقی و احساسی یا صرفاً سیاسی و اجتماعی پیش ببریم. به نظر من، تمامی ابعاد زندگی حضرت زهرا (س) جذاب و الگو است و اینطور نیست که مانند بسیاری از انسانها یا افراد موفق، برخی جنبههایشان قوی و برخی دیگر ضعیف باشد. حضرت زهرا (س) در تمامی ابعاد زندگی خود قوی بودند.
شیعه در سقیفه مدعی بود که طرف مقابل دارد بدعت میگذارد و احکامی که در قرآن و دوره پیغمبر (ص) نبوده را ایجاد میکند. بعد این قصه را معاویه در جنگ صفین برمیگرداند! یعنی به شیعه میگوید اهل بدعت و به خود و اطرافیان خود میگوید اهل سنت!
کتاب «شبه جزیره عربستان و اعراب» با عنوان فرعی از عصر مفرغ تا ظهور اسلام تالیف رابرت ج هویلند و ترجمه علی مهدویپور از سوی نشر چشمه منتشر شد. این کتاب شاخصترین جلوه شبهجزیره عربستان و ساکنان آن در طول تاریخ، ظهور دین اسلام در قرن هفتم میلادی و در ادامه اشاعه آن در سرزمینهای دور و نزدیک بوده است.
کدهای دیویی ۷۴۰ تا ۷۵۰ شامل موضوعات طراحی و هنرهای تزیینی است که صنایع دستباف، دکوراسیون و شیشه بخشی از زیر مجموعههای آن هستند. طی یک ماه گذشته ۲۵ کتاب در این رشته چاپ یا تجدید چاپ شدهاند.
پژوهشی تازه، بازنمایی زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) در کتاب «طوفان البکاء» را مورد بررسی قرار داده و جلوههای تصویری آن را تحلیل کرده است. نتایج این تحقیق، به بازخوانی یکی از منابع تصویری فراموششده درباره بانوی بزرگ اسلام میپردازد و ویژگیهای هنری و تاریخی آن را برجسته میکند.
نظر شما