این نویسنده افزود: ماجرای این کتاب در فضای فانتزی اتفاق میافتد. درنا دختر بچهای است که دماغش را دوست ندارد و با آن نامهربان هست اما طی ماجرایی دماغ درنا از او قهر میکند و به تنهایی مسیر زندگیاش را عوض میکند.
وی درباره چگونگی پرداختن به این سوژه توضیح داد: همه چیز از یک اتفاق ساده شروع شد روزی در دفتر خبرگزاری ایسنا با دبیر سرویسم جر و بحثم شد. ما سالها با هم دوست بودیم اما دعوای آن روز خیلی برایم سنگین بود و تا مدتها با هم حرف نمیزدیم. در این سکوت، من به فکر نوشتن این داستان افتادم. داستانی که اگرچه نقطه آغاز آن فصل هست اما به وصل منتهی میشود.
باقری در پاسخ به این سوال که چرا شخصیتهای اصلی هر سه کتاب او را دختر بچهها تشکیل دادهاند، گفت: وقتی دختران خود را قهرمان داستانها میبینند راحتتر به خودباوری میرسند. باید دخترها در کنار پسرها خود را در ماجراهای داستانهای تالیفی ما ببینند و اگر بناست تابوهایی در جامعه (منظورم فقط تهران و شهرهای بزرگ نیست) شکسته شود؛ این کار باید با کمک نویسندگان انجام گیرد.
مهناز باقری دارای بیست سال سابقه فعالیت رسانهای هست و سالهای متمادی در حوزه ادبیات کودک فعالیت داشته است. پیش از این دو کتاب کودکانه با عنوانهای «شبیه پرنده» و «نمکی میخواهم خبرنگار بشوم» از او منتشر شده است.
نظر شما