سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تویتتی، زاد روز محمدرضا شفیعی کدکنی را تبریک گفت
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در متن توئیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آمده است: «شفیعی کدکنی در کوچه باغ های نیشابور برآمد. افتخار ایران شد. سال زادش مبارک.»
دکتر شفیعی کدکنی 19 مهرماه سال ۱۳۱۸ در کدکن از روستاهای قدیمی بین نیشابور و تربت حیدریه به دنیا آمد.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
مجموعه 10 جلدی «اکفراسیس» با رویکردهایی متنوع مانند نامهنگاری، یادداشت، روایت و معرفی آثار، به بررسی و تفسیر هنر پرداخته و هر جلد آن، چشماندازی تازه به دنیای هنر و ادبیات ارائه میدهد.
فداء الزمر، برگزیده اولین دوره جایزه جهانی ادبیات فلسطین،گفت:روایت فلسطینی باید حفظ شود چر که آثار ادبی محرک و برانگیزاننده جنبشهای انقلابی علیه اشغالگری بودند همان طور که گولدامایر گفته است:«با کشتن غسان، از یک لوای فکری مسلح که برای اسرائیل خطرناکتر از هزار فدایی مسلح بود خلاص شدیم؛ زیرا غسان با قلمش برای اسرائیل از یک گردان چریکی خطرناکتر بود.»
مرکزی – سهشنبه دیگر فرا رسید و دورهمی حافظ خوانی در اراک تفأل بر غزل شماره یک حافظ برای خوانش و تفسیر و تعبیر برآمد تا پیر مغان روایت کند «چگونه عشق آسان نمود اول ولی عاقبت چه مشکلها را رقم زد.».
سیدرضا باقریان موحد، رشدیهپژوه گفت: اگرچه از رشدیه با القابی چون «پدر آموزش و پرورش نوین ایران»، «بنیانگذار آموزش و پرورش نوین ایران»،«پدر فرهنگ نوین ایران»،«پدر مدارس جدیده در ایران»، «مؤسس اولین دبستان در ایران» و... یاد میشود، ولی لقب و عنوانی که خود رشدیه دوست داشت و همیشه با این عنوان امضا میکرد، «پیر معارف» بود.
این رمان که در سال ۱۹۷۷ منتشر شد، سفری بیمانند به تاروپود مفهوم خانواده، میراث فرهنگی و تقلایی همهگیر برای معنابخشی به زندگی در مواجهه با مرگ است. سبک نیمهزندگینامهای فانته، اصالت و عمق احساسی ویژهای به این داستان میبخشد و آن را به خوانشی تأثیرگذار برای هر کسی که به دنبال درک پیچیدگیهای زندگی است، تبدیل میکند.
مراسم رونمایی از ترجمه سندی کتاب «تاریخ و جغرافیای تصوف» با حضور مترجم کتاب، اساتید دانشگاه و دوستداران کتاب و حوزه فرهنگ در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد برگزار شد.
محمدمهدی جلالیان، بنیانگذار استودیو «کمیکا»، نویسندگی و طراحی کتاب کمیک را مهمترین بخش هزینه ۷۰۰ میلیونی تا ۱ میلیاردی، ناشر حرفهای این نوع کتاب در ایران میداند.
سلسله نشستهای تصویرگری و طراحی گرافیک کتاب با عنوان «سهشنبههای طلایی» عصر امروز با حضور سمیه محمدی تصویرگر کتاب کودک در کارستان بهارستان برگزار شد. /عکاس:معصومه احمدی
نظر شما