انجمن متخصصان روابط عمومی با هدف پاسداشت و زنده نگاه داشتن نام و شان علمی مرحوم پرفسور کاظم معتمدنژاد، مراسم اهداء جایزه وی را به شخصیتهای علمی در حوزه ارتباطات و روابط عمومی برگزار میکند.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از کمیته ارتباطات انجمن متخصصان روابط عمومی، در آخرین جلسه هیات مدیره انجمن متخصصان روابط عمومی که 25 مردادماه سال جاری و با حضور اعضاء هیات مدیره و برادر ایشان به نمایندگی از خانواده شادروان معتمدنژاد برگزار شد مقرر شد، جایزه پرفسور کاظم معتمدنژاد در دو سطح ملی و بینالمللی هر ساله در سالگرد یا روز ملی روابط عمومی و ارتباطات (27 اردیبهشت ماه) توسط انجمن مذکور و با مشارکت سازمانها،دانشگاهها، استادان، مدیران و کارشناسان روابط عمومی به افراد منتخب اعطا شود.
مرحوم پرفسورکاظم معتمدنژاد که به عنوان پدر علم ارتباطات در ایران شناخته شده است، نقش موثر و تعیین کنندهای در تاسیس و راهاندازی رشته دانشگاهی روابط عمومی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی در ایران داشته و خدمات علمی و ارزندهای را برای توسعه اعتلای علم ارتباطات و روابط عمومی انجام داده است.
رئیس مرکز میراث ناملموس در نامهای به رئیس مؤسسه اکو معرفی نظامی به عنوان شاعر آذربایجانی و مولانا به عنوان شاعر ترک را خطای نابخشودنی دانست و خواستار تصحیح هر چه سریعتر تقویم این موسسه شد.
کتاب «نظریهپردازی در علوم اجتماعی؛ شیوههای نظریهپردازی خلاقانه» نوشته ریچارد سوئدبرگ دومین اثر از مجموعه آثار این متفکر حوزه جامعهشناسی، اقتصاد و سیاست که با نظر وی به فارسی ترجمه میشود.
چهارمین نشست «آفتاب جهانتاب کتاب» فردا یکشنبه دوازدهم اسفندماه در کتابفروشی امیرکبیر شعبه فخر رازی برپا میشود؛ و به بررسی اندیشهها و آثار نیکوس کازانتزاکیس، بهویژه «سرگشته راه حق» میپردازد.
کتاب «تأملاتی پیرامون دین در حوزه عمومی» نوشته بهروز قمری تبریزی سعی کرده که برداشتی متفاوت و جامعهشناسانه از نقش دین و دینداری در جامعه مدرن ارائه دهد.
کتابهای «آمادهسازی هنرپیشه»، «شخصیتسازی» و «نقش آفرینی» در دورۀ ۳ جلدی «مجموعۀ آثار استانیسلاوسکی» تألیف کی. اس. استانیسلاوسکی. ترجمة مهین اسکوئی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
در دیدار استادان زبان فارسی در دانشگاهها و کالجهای دهلی با غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس بنیاد سعدی از چهار عنوان کتاب رونمایی شد.
خوزستان- مسئول کتابخانه سپهر دانش روستای مربچه رامهرمز معتقد است: کتابدار یک شنونده خوب، مشاور عالی، دوست قابل اعتماد و منبع بهروز اطلاعات علمی، فرهنگی و ادبی است که جاذبه زیادی برای مخاطبان ایجاد میکند.
رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران با اشاره به رایزنی برای دریافت پروانه صنعتی چاپخانهها گفت: واحدهایی که پروانه صنایع داشته باشند، میتوانند قبل از اینکه ارز به آنها اختصاص داده شود،۹۰درصد کالاهایشان را ترخیص کنند.
آذربایجانغربی- دبیر محفل ادبی هاتف ارومیه گفت: عید نوروز همانند عید فطر، قربان و غدیر، عیدی اسلامی با ماهیت ایرانی اسلامی و با عبارت «نیروز الفُرس» «نوروز ایرانیها» روزی مقدس عنوان شده است.
سمنان- کتابخانه مشارکتی «مهدیه اعظم» سمنان بهعنوان بیست و دومین کتابخانه مشارکتی استان سمنان با حضور جمعی از مسئولان استان در مهدیه اعظم شهر سمنان به بهرهبرداری رسید.
در روزهای پایانی سال که بازارهای شهر پر جنب و جوش است کتابفروشان خیابان انقلاب امیدوارند که این کالای فرهنگی سبد خرید شب عید را پر کند. /عکاس: پریا فتحی
هرچند این انتشارات معتبر هر سال از جوایز ادبی متعددی حمایت مالی میکند ولی خودش نیز یک جایزه ادبی به نام پنگوئن برگزار میکند که هر سال به غنای ادبی آن افزوده میشود.
مهدی محبتی، استاد زبان و ادبیات فارسی و از شاگردان دکتر زرینکوب، گفت: مهمترین ویژگیهای آکادمیک دکتر زرینکوب یکی روشمندی و دیگری زباندانی او بود که عربی و چند زبان فرنگی میدانست. علاوه برآن بر الهیات تسلط داشت و تاریخ اسلام و تاریخ ایران را خوب میدانست.
اسناد و نامههای منتشر شده به عنوان بخشی از مکاتبات شخصی نویسنده نشان میدهد که تالکین در حرفه خود دقیق بوده و از هر چیزی که نظم و ترتیب کارهایش را مختل میکرده، فاصله میگرفت.
برخی از طرفداران مارتین فکر میکنند که او هنوز چیزی ننوشته است و فقط وقت خود را صرف انجام کارهای تبلیغاتی میکند. به هر حال گفته میشود که جرج آر.آر. مارتین در حال نوشتن بادهای زمستان است، اما بسیار بسیار کند پیش میرود.
مرکزی– شصت و دومین هفته بیهقیخوانی یکشنبهها با خوانش مجلد پنجم موضوع رفتن خوارزمشاه و پیغام فرستادن به «آلتونتاش» که از چهرههای سیاسی و مهم آن دوران بود در اراک خوانش و تفسیر شد.
با پیگیریهای دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قرار است، ظرفیت و توانمندیهای صنعت چاپ و بستهبندی کشور در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ به نمایش گذاشته شود.
محیا ساعدی گفت: استفاده از دو علامت تعجب نشان میدهد که فرد مذکور آشنایی چندانی با اصول نگارش و ویرایش ندارد؛ چراکه حتی یک ویراستار حرفهای نیز در کنار او حضور نداشته تا دربارهی استفادهی صحیح از علائم نگارشی راهنمایی کند.
سیامین آیین تکریم خادمان قرآن کریم، همزمان با اختتامیه سی و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، یکشنبه (۲۶ اسفند ۱۴۰۲) با حضورمسعود پزشکیان رئیس جمهور در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد. /عکاس:معین باقری
نظر شما