سومین جشنواره اسوههای صبر و مقاومت برگزار شد/ 1
سردار جزایری: فقط بانوان اندیشمند و فرهیخته میتوانند در برابر هجمههای فرهنگی دشمن ایستادگی کنند/ رونمایی از چند عنوان کتاب درباره زنان
سردار مسعود جزایری در سومین جشنواره اسوههای صبر و مقاومت گفت: دشمنان به دنبال جهانیسازی باورهای فمینیستی و اومانیستی خود هستند و به جزء زنان اندیشمند فرهیخته نمیتوان انتظار داشت قشر دیگری در مقابل این هجمهها ایستادگی کنند.
در این مراسم از کتابهای «راه روشن»، «عروسهای جنگ»، «مرواریدهای هور»، «نقش زنان در تحقق فرایند نوین اسلامی»، «تاثیر بصیرت زنان در روند پیروزی انقلاب اسلامی» و «زنان صبور سرزمین من» رونمایی شد.
آنها از دفاع مقدس ما میهراسند
سردار جزایری از سخنران این برنامه بود. وی با اشاره به تفکرات مادهگرایی و نهیلیستی غرب و شرق الحادی گفت: آنها از دفاع مقدس ما میهراسند و حتی در پی مناسبتی برای خود هستند که هویت جامعه خود را حفظ کنند ما این پدیده را در اختیار داریم. دفاع مقدس با تمام عرصههای آن، زنان و مردان جوان، فرماندهان جوان، نوجوانان، اقشار مختلف و تدابیر بینظیری که در جنگ شکل گرفت و گذشته از همه اینها تفضیلات الهی که در جنگ شامل حال رزمندگان میشد در اختیار ماست تا هویت اسلامی خود را تداوم ببخشیم.
وی ادامه داد: بیش از 30 کشورر مستقیم و غیرمستقیم علیه جمهوری اسلامی ایران میجنگیدند. شاید عجیب باشد اما برای نخستین بار شرق و غرب در یک موضوع با هم متحد شدند و آن از بین بردن انقلاب اسلامی بود اما ملت ما با باورمندی و از خودگذشتگی به پیروزی دست یافت. این پیروزی باید برای صدها سال به عنوان یکی از بزرگترین وقایع جمهوری اسلامی ایران گرامی داشته شود.
وی با طرح این پرسش که نقش ما در انتقال این پیروزیها به نسل آینده چیست، گفت: اگر نسل آینده از رشادتهای رزمندگان ما کم اطلاع باشد یا دلشورهای برای مقابله با دشمن احساس نکند باید در پی دلیل آن بود. درست است که دشمن ما شکست خورده است اما باید دانست آنها از پا ننشستهاند و تغییر تاکتیک دادهاند. اکنون با جنگی عمیقتر از جنگ 8 ساله روبهرویم اگر هجمههای ارزی برطرف شده هجمههای فرهنگی، اقتصادی و ... از سوی دشمن برنامهریزی شده است.
جزایری گفت: انقلاب اسلامی تفکرات اندیشمندان غرب را به چالش کشید. دشمن تا زمانی که گمان میکند توانش بر ما میچربد مبارزه خود را ادامه میدهد و فقط زمانی متوقف میشود که گمان کند با یک سد آهنین در مقابل خود مواجه است. اینگونه است که خود را مجبور میبیند پای میز مذاکره نیز بنشیند.
وی ادامه داد: جامعه آن روز ما در برابر دشمنان ایستادگی کرد و حتما نقش زنان در این میان بسیار پررنگ است اما امروز نقش مادران و همسران در مواجه با دشمن میتواند مهمتر هم باشد. زنان انقلابی ما دیروز در جبههها میجنگیدند اما امروزه دشمن به خوبی به جامعهشناسی زنان پرداخته و میکوشد باورهای مذهبی زنان را تغییر دهد. آنها به دنبال جهانیسازی باورهای فمینیستی و اومانیستی خود هستند و به جز زن اندیشمند فرهیخته نمیتوان انتظار داشت قشر دیگری در مقابل این هجمهها ایستادگی کنند.
وظیفه اصلی ما انتقال مفهوم شهادت است
فاطمه مجتهدزاده نیز در ابتدای این برنامه به سابقه راهاندازی سازمان تحت مدیریتش پرداخت و گفت: ثبت و ضبط مشارکت زنان در دوران دفاع مقدس از همان زمان در دستور کار این سازمان قرار گرفت و ما به تجلیل و قدردانی از کسانی پرداختیم که در استمرار انقلاب اسلامی نقش داشتند تا به عنوان الگوی تمدن اسلامی از آنها بهره گرفته شود. جشنواره اسوههای صبر و مقاومت نیز بر همین اساس شکل گرفت.
وی قدردانی از بانوان صبور دوران دفاع مقدس را کاری کوچک دانست و عنوان کرد: وظیفه اصلی ما انتقال مفهوم شهادت است که میتواند در جامعه بسیار اثرگذار باشد. با زندهنگه داشتن یاد شهیدان به فرموده مقام معظم رهبری کار عظیم و شگفتی در جامعه صورت میگیرد که یکی از ثمرات آن انگیزهبخشی به جوانان برای ایجاد تعالی در جامعه است. پس ما وظیفه تکریم از اسوههای صبر و مقاومت را داریم.
مجتهدزاده با بیان اینکه نقش زنان در استمرار بخشی به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس کم نبود، افزود: جنگ تحمیلی عبرتهای بسیاری برای ما داشت که نسل جوان از آنها مطلع نیستند باید این عبرتها احیا و در اختیار نسل جوان گذاشته شود. شما هر معارفی که در نظر بگیرید ما در سالهای دفاع مقدس تجربه کردیم.
نظر شما