علیاکبر اشعری درباره مصوبات این شورا، اظهار کرد: با مصوبه شورای سیاستگذاری مقرر شد هزینههای صرفهجویی شده در برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در جهت جذب مخاطب و حمایت از ناشران برای حضور در نمایشگاه هزینه شود.
وی افزود: البته تصمیمگیری درباره جزییات این موضوع بر عهده شورای برنامهریزی بیست و نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران است.
اشعری حذف محدودیت زمانی برای فروش کتابها از سوی ناشران در نمایشگاه را دومین مصوبه شورای سیاستگذاری خواند و گفت: همچنین با تصمیم شورا ناشران میتوانند کتابهایی که سالها از نشر آنها میگذرد و بر اساس مقررات قادر به عرضه آن در نمایشگاه نبودند، بار دیگر در نمایشگاه عرضه کنند.
وی ادامه داد: البته ناشران باید توجه داشته باشند این کتابها مبنای تعیین متراژ غرفه در نمایشگاه نیستند و بر اساس آییننامه صرفاً تعداد عناوین منتشرشده از سوی ناشران در سه سال گذشته مبنای اختصاص میزان متراژ غرفه به ناشران خواهد بود.
عضو شورای سیاستگذاری بیست و نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران همچنین از تصویب برخی آییننامههای حضور ناشران در نمایشگاه خبر داد و گفت: آییننامههای دستورالعمل ارائه خدمات گمرکی، شیوه ارزیابی کتابهای خارجی و ضوابط حضور ناشران داخلی پس از بررسی به تصویب شورای سیاستگذاری نمایشگاه رسید.
سخنگوی شورای سیاستگذاری درباره پیشرفت فیزیکی شهر آفتاب و اقدامات عمرانی در محل برگزاری نمایشگاه، گفت: در این جلسه، قائم مقام نمایشگاه گزارشی از پیشرفتهای محسوس در فعالیتهای عمرانی در محل برگزاری نمایشگاه ارائه کرد. براساس این گزارش، شهرداری تهران با جدیت و حمیت مشغول انجام امور زیربنایی برای برگزاری نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب است و تأسیسات زیربنایی اعم از برق و مخابرات هم اکنون وارد شهر آفتاب شده است.
اشعری افزود: بر اساس این گزارش، همچنین پیشرفتهای خوبی در مترو تهران انجام شده است و با تعطیلی ایستگاههای حرم مطهر و کهریزک، اقدامهای زیرساختی با هدف تجهیز ایستگاه شهر آفتاب در حال انجام است و مسئولان شهرداری قول دادهاند ایستگاه متروی شهر آفتاب قبل از موعد مقرر بهرهبرداری خواهد شد. همچنین اقدامهای لازم برای برپایی سازههای موقت برای فراهم کردن فضای مورد نیاز انجام و با پیمانکار قرارداد منعقد شده است.
نظر شما