جمعه ۲۸ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۰
استقبال اهالي روستاي «هفته» از كتابخانه ملاصدرا

كتابخانه «ملاصدرا» در روستاي «هفته» از توابع شازند با بيش از 4000 نسخه كتاب، به اهالي اين روستا خدمت‌رساني مي‌كند.

وحيد اماني‌نيا، مدير كتابخانه «ملاصدرا» در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين كتابخانه، بخش عمده‌اي از نياز 716 عضو فعال خود را پاسخ مي‌دهد. از ميان اعضاي كتابخانه 10 نفر دانشجو و مابقي دانش‌آموزند.

اماني‌نيا در عين حال اظهار داشت: در حالي ‌كه اعضا و مراجعان كتابخانه ملاصدرا به نشريه‌هاي به روز در حوزه‌هاي اجتماعي و فرهنگي نياز دارند، از سال 1386 تاكنون فقط دو عنوان مجله تخصصي به اين كتابخانه ارسال شده است. اين امر نارضايتي مراجعان خصوصا جوانان را به دنبال داشته است.

وي خبر داد: براي پر كردن اوقات فراغت تابستانه اعضا، با همكاري دو نفر از اهالي بومي روستا، به برگزاري كلاس‌هاي احكام و قرآن كريم و نيز طراحي و نقاشي اقدام كرده‌ايم. اين كلاس با استقبال خوبي روبه‌رو شده است.

به گزارش ايبنا، روستاي سه هزار نفري هفته در بخش مركزي شهرستان شازند از توابع استان مركزي واقع شده و 17 كيلومتر با مركز شهرستان فاصله دارد. كتابخانه ملاصدرا، سال 1376 با زيربناي 180 متر در اين روستا افتتاح شد. اين كتابخانه از نمازخانه و سالن مطالعه 90 متري تشكيل شده و هر روز از ساعت 7:30 تا 13:30 به اهالي روستا خدمت‌رساني مي كند. 

وحيد اماني‌نيا، مسوول كتابخانه و تنها نيروي انساني آن است. اماني‌نيا با درجه كارداني زبان و ادبيات فارسي از چهارسال پيش تاكنون به صورت پيماني در اين كتابخانه كار مي كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها