شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۴
ضرورت استفاده از مدیران هنری در نمایشگاه کتاب تهران/ باید از نمایشگاه‌های خارجی کتاب الگوبرداری کنیم

هدی حدادی، نویسنده و تصویرگر درباره نمایشگاه کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران نیاز به اصلاحاتی در حوزه فضای برگزاری دارد و به همین منظور باید از نمایشگاه‌های معتبر دنیا الگو برداری کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ستاد خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، هدی حدادی، نویسنده  و طراح کتاب با مقایسه نمایشگاه کتاب تهران با سایر نمایشگاه‌های بین‌المللی اظهار کرد: نمایشگاه کتاب تهران در مقایسه با نمایشگاه‌های معتبر جهان از لحاظ بصری متفاوت است و اختلافات زیادی در این حوزه دیده می‌شود. به زبان ساده شکل و شمایل نمایشگاه کتاب تهران از درب‌های ورودی گرفته تا مسیر‌ها، سالن‌ها و تا ریزترین جزییات مثل نام و شماره غرفه‌ها دلنشین نیست و نیاز به تغییر دارد.

وی ادامه داد: ای کاش مسوولان نمایشگاه کتاب تهران یک تیم کارآزموده از مدیران و طراحان هنری تشکیل می‌دادند تا شاهد بهتر شدن نمایشگاه باشیم و فضا به سمت حرفه‌ای شدن برود.

این نویسنده با اشاره به الگوبرداری از نمایشگاه‌های معتبر دنیا گفت: من مطمئن هستم که مدیران نمایشگاه تهران به نمایشگاه‌های زیادی در سراسر دنیا سفر کرده‌اند  و می‌توانند از تجربیات خود برای بهتر شدن نمایشگاه کتاب استفاده کنند.

وی ادامه داد:‌ نمایشگاه کتاب تهران اکنون محیطی ناهماهنگ و بی‌نظمی را از لحاظ بصری و همچنین صوتی دنبال می‌کند و مدام با بلندگوهای گوش خراش به تبلیغ گروه آموزشی و کتاب کمک درسی و کنکور می‌پردازد که تحمل این وضعیت دشوار است و این فضا باید تغییر کند.

حدادی بخش کتاب‌های آموزشی را پرمخاطب‌ترین بخش نمایشگاه کتاب تهران دانست و بیان کرد: هرساله به دلیل ارائه تخفیف در بخش کتاب‌های آموزشی، با خیل عظیم خریداران کتاب‌های کنکور و کمک درسی روبه‌رو هستیم که این وضعیت نمایشگاه را از فضای فرهنگی دور می‌کند. حتی نحوه تعبیه غذاخوری‌ها و کیوسک‌ها چندان مناسب نیست و نیاز به بازنگری دارد.

این نویسنده و تصویرگر در پایان اظهار کرد: نمایشگاه کتاب تهران باید به استانداردهای یک نمایشگاه بین المللی نزدیک شود تا بتوانیم به آنچه مدنظر مسوولان است، برسیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها