این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه میزان مطالعه مردم در سال های اخیر نسبت به دهه های گذشته کاهش داشته است گفت: این یک واقعیت است که با پایین آمدن قدرت خرید مردم، کتاب از سبد خرید خانوارها حذف شد که این امر شاید بزرگترین دلیل کاهش کتابخوانی است.
فرماندار ویژه میناب افزود: کمبود فضای مطالعه و کتاب در کتابخانه ها به نسبت جمعیت از عوامل تاثیر گذار در افزایش جمعیت کتابخوان است که باید در استان های کمتر برخوردار به این نکته توجه ویژه داشته باشند.
پاکدامن تاکید کرد: برپایی نمایشگاه ها در استان ها میتواند نقش تاثیرگذاری در تشویق مردم به خرید و مطالعه ایفا کند و نباید فراموش کرد که کتاب و مطالعه همیشه یکی از راه های تغییر و تحول فکری و اجتماعی در طول تاریخ بوده است.
وی در ادامه با تاکید بر نقش موثر خانواده در شخصیت دهی کودک در علاقه مندی به کتاب و مطالعه گفت: خانواده نخستین نهادی است که می تواند در شکل دهی فکر و اندیشه کودکان تاثیر داشته باشد به همین دلیل شاید قبل از اینکه به کوکان اموزش مطالعه داده شود باید خانواده ها به این آگاهی برسند.
فرماندار ویژه شهرستان میناب بیان کرد: دولت و نهادهای فرهنگی باید تمامی تلاش خود را برای بازگشت کتاب به سبد کالای ضروری مردم به کار بگیرند همچنین به ارائه طرح های نوین مطالعه در جامعه پرداخته شود.
پاکدامن در پایان عنوان کرد: با توجه به رشد سریع زندگی شهری و کمبود زمان استراحت و مطالعه باید دولت شرایطی به وجود بیاورد که در هر زمان و مکان کتاب در اختیار افراد قرار داشته باشد.
نظر شما