دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
کتاب«می‌خواهم در مزار تاریک موهایت دفن شوم» روانه بازار شد

آذربایجان‌غربی- کتاب «می‌خواهم در مزار تاریک موهایت دفن شوم» جدیدترین اثر شاعر ارومیه‌ای توحید منصورفر توسط انتشارات روهان ارومیه روانه بازار کتاب شد.

توحید منصورفر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه گفت: کتاب «می‌خواهم در مزار تاریک موهایت دفن شوم» به‌عنوان پنجمین کتاب در سبک شعر سپید است.

وی کوتاهی، سادگی، تصویرسازی را از جمله ویژگی‌های این کتاب برشمرد و گفت: کتاب تلفیقی از هنر و ادبیات است.

منصورفر ادامه داد: اشعار این کتاب با خوشنویسی نستعلیق صابر خوشمرام، مربی خوشنویس و دارای درجه فوق ممتاز در رشته خوشنویسی، توسط انتشارات روهان ارومیه به چاپ رسیده است.

این نویسنده ارومیه‌ای بیان کرد: کتاب «می‌خواهم در مزار تاریک موهایت دفن شوم» در ۷۰ صفحه با تیراژ ۵۰۰ جلد چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

به گزارش ایبنا؛ جشن امضا کتاب «می‌خواهم در مزار تاریک موهایت دفن شوم» در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در کتابفروشی سلیمی در نشستی صمیمانه با حضور شاعر و خوشنویس این کتاب برگزار شد.

توحید منصورفر شاعر، ناشر و کتابدار متولد سال ۱۳۷۰ اهل شهرستان ارومیه است که مجموعه شعرهای او به نام‌های «آن سوی مقصد»، «دیدگانی از جنس بلور»، «خیال سپید»، «می‌خواهم در مزار تاریک موهایت دفن شوم» و ۵ اثر علمی در حوزه زمین‌شناسی از او به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها