یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۰
افتتاح تالار ویژه منابع زنان در كتابخانه ملی/ دستاورد‌های ایفلای 2014 بررسی می‌شود

مهمترین اخبار سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران به افتتاح تالار ویژه منابع زنان در كتابخانه ملی و برگزاری نشست دستاورد‌های ایفلای 2014 اختصاص دارد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست دستاورد‌های ایفلای 2014 فردا در كتابخانه ملی برگزار می‌شود. در این نشست كه با حضور دكتر صالحی و نمایندگان اعزامی سازمان اسناد و كتابخانه ملی برگزار می‌شود به ابعاد مختلف این نشست بین‌المللی و دستاورد‌های آن برای سازمان اسناد و كتابخانه ملی پرداخته می شود.

سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو فعال این مرجع عرصه كتابداری، همه ساله در بخش‌های علمی و اجرائی نمایندگانی را معرفی می‌كند.

در نشست فردا علاوه بر دكتر صالحی رئیس سازمان، دكتر امیر خانی، معاون كتابخانه ملی و غلامرضا عزیزی، معاون اسناد ملی هم سخنرانی خواهند كرد.

ایفلا اختصار عنوان انگلیسی فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری است و به عنوان ارگانی مستقل، غیر دولتی، بین المللی و غیرانتفاعی مشغول فعالیت است.
 
افتتاح تالار ویژه منابع زنان در كتابخانه ملی
دكتر صالحی، رئیس سازمان اسناد و كتابخانه ملی در دیدار با شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده از ایجاد تالاری مستقل در كتابخانه ملی با عنوان تالار ویژه منابع زنان خبر داد.

صبح امروز  معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با هیات همراه، از بخش‌های مختلف كتابخانه ملی بازدید كرد و از نزدیك با فعالیت‌های سازمان اسناد و كتابخانه ملی آشنا شد.

بعد از این بازدید صالحی در محل دفتر كار خود میزبان معاون رئیس جمهوری بود و برخی اقدامات و دستاوردهای سازمان اسناد و كتابخانه ملی را برای وی تشریح كرد.

صالحی در بخشی از سخنان خود با توجه به اهمیت فعالیت بانوان در سطح جامعه و در زمینه‌های فرهنگی گفت: به نظر می‌رسد ما باید در زمینه معرفی دستاوردهای بانوان تلاش بیشتری به خرج دهیم و در این زمینه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری می‌تواند كمك شایانی كند.

صالحی در ادامه با بیان این نكته كه هدف سازمان متبوع، مبدل شدن به یك نهاد فرهنگی تأثیرگذار در جامعه است اضافه كرد: متأسفانه در زمینه‌های فرهنگی ضعیف عمل كرده‌ایم و اقداماتی كه تاكنون صورت گرفته، بیشتر شبیه هدر دادن منابع بوده است تا اجرای امور اساسی در زمینه فرهنگ.

رئیس سازمان اسناد و كتابخانه ملی از ایجاد اندیشگاه فرهنگی كتابخانه ملی، دعوت از دانشگاهیان كشور برای حضور مستمر و تاثیرگذار در كتابخانه ملی، دیجیتال‌سازی منابع و گسترش فعالیت‌های بین‌المللی نظیر ایجاد توریسم فرهنگی، به عنوان برنامه‌های مهم سازمان اسناد و كتابخانه ملی یاد كرد كه می‌تواند در زمینه فرهنگی نیز تأثیرات بسیاری داشته باشد.

صالحی در پایان خواستار امضاء تفاهم‌نامه در زمینه فعالیت‌های فرهنگی با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری شد و دكتر امیرخانی را به عنوان نماینده معرفی كرد.

ایجاد تالاری با منابع ویژه بانوان، برگزاری نشست‌های علمی مشترك، انتشار كتاب و فصلنامه مشترك، مطالعه دانشنامه و بررسی ظرفیت‌های موجود، تهیه نمایه مطالعات زنان و بررسی منابع لاتین موجود در زمینه بانوان از جمله پیشنهادهای دكتر صالحی به منظور امضاء تفاهم نامه همكاری با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.

در این دیدار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: در حوزه زنان، نگاه‌ها باید عوض شود و در افق برنامه ششم توسعه نیز امیدواریم نگاه ویژه‌ای به مسئله زنان و خانواده شود. مولاوردی همچنین از پیشنهادهای دكتر صالحی برای گسترش فعالیت‌های دوجانبه در امور فرهنگی زنان استقبال كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها