وی با اشاره به این سخن پیامبر اکرم(ص) که «بهتر است مشاوران را از پیران انتخاب کنید و انتقادها را از جوانان بشنوید» ادامه داد: متاسفانه در جامعه ما از توان نقد جوانان به خوبی استفاده نمیشود از اینرو زمانی که آنان به سن پیری میرسند دقیقاً همان اشتباهاتی را تکرار میکنند که نسبت به آنها منتقد بودند! گویی نیروی جوانی تخمیر میشود و به نتیجه نمیرسد. کتابم صدای جوانی است که جنگ را ندیده است اما رویدادهای کشورش را متاثر از دو واقعه انقلاب و جنگ میداند و نقدهایی به برخی از عملکردها دارد.
لطفا صدای ما را بشنوید!
خسروشاهی افزود: در این کتاب صدای جوانی را میشنوید که باید موقعیت کشور خود را بپذیرد و بداند با توجه به اتفاقات گذشته جامعه خود چگونه باید زندگی کند. در واقع برای رساندن صدایم به افرادی که گوششان را به حرفهای جوانان بستهاند، این داستانها را نوشتهام. شاید خیلی از جوانانی که به آنها برچسب غفلت داشتن نسبت به مبانی انقلاب و دفاع مقدس را میزنیم، راهنمایی در این زمینه نداشتهاند. در «تشویش یا امروز را مطمئن نیستم» خواستهام بگویم که لطفاً صدای ما را بشنوید!
وی در بخش دیگری از سخنانش، از کم شدن مطالعه کتاب در میان جوانان همدوره خود انتقاد کرد و افزود: البته اقلیتی از دانشجویان اهل کتاب هستند. متاسفانه با گسترش شبکههای اجتماعی کارشناسان و نویسندگان به طور جدی درباره آن صحبت نمیکنند و گویی این موضوع در بایکوت خبری است. این در حالی است که همین شبکههای اجتماعی بیشتر فرصت مطالعه جوانان را به خود اختصاص دادهاند.
خسروشاهی، درباره کتاب «تشویش یا امروز را مطمئن نیستم» توضیح داد: داستانهای این کتاب در طول چند سال نوشتهشدهاند و مخاطب با مطالعه آن، شاید متوجه این نکته بشود که نگارنده، رفته رفته قلم خود را پیدا کرده و صاحب تکنیک شده است. امیدوارم بتوانم مخاطبان خاص خودم را هم پیدا کنم. میکوشم در اثری که در دست نگارش دارم، حتماً توصیههای بزرگان عرصه داستاننویسی حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را لحاظ کنم.
امیرکبیر ناشر این کتاب در مجموعه روایتی دیگر، با شمارگان یکهزار نسخه، 110 صفحه و قطع پالتویی است.
نظر شما