این جمله در بیشتر کشورها به یک کلیشه تبدیل شده ولی اخیراً در انگلیس لیستی از کتابهای امانت گرفته شده از کتابخانه پارلمان منتشر شده که این قضیه را ثابت می کند.
رابرت راجرز و رودلی والترز کتابی با عنوان «پارلمان چگونه کار میکند؟» نوشتهاند که سال گذشته بیشترین تعداد مراجعین در کتابخانه پارلمان انگلیس را داشته است. در کتابخانه پارلمان انگلیس این کتاب در صدر کتابهای امانت گرفته شده قرار دارد که راهنمای جامعی از قوانین وستمینستر است. (ویراست هفتم این کتاب سیام دسامبر 2014 عرضه خواهد شد.)
نام سه کتابي که توسط نمایندگان بيشتر امانت گرفته شده با موضوع مشاوره سیاسی است که نشان از میزان دانش نمایندگان پارلمان دارد! سایر کتابهای امانت گرفته شده مانند «چگونگی رفع استرس» نشان میدهد چقدر کتب مشاوره های سیاسی مفید (و البته استرس زا) بوده است!!
کتاب دیگر این لیست ده تایی کتابی با عنوان «مرجع پارلمان» است که توضیحاتی درباره قوانین کشور انگلیس است.
کتاب «انتخابهای اسکاتلند، رفراندوم و آنچه بعدا اتفاق میافتد» نوشته ایان مک لین نیز در صدر لیست کتب امانت گرفته شده است که نشان می دهد نمایندگان انگلیس در مورد برگزاری رفراندوم در انگلیس و جدایی احتمالی اسکاتلند از این کشور واهمه دارند و این موضوع بر استرس آنها افزوده است.
کتاب بعدی «راهنمای سفر به دور کره زمین» است.
یکی از کتابهای محبوب نماینده های مجلس عوام انگلیس عنوان «رهایی از استرس با مدیتیشن» است.
یکی از نکات جالب این لیست کتابی نوشته جاناتان هیدت آمریکایی تحت عنوان «چرا افراد خوب در سیاست تقسیم میشوند» است که نشان میدهد نمایندههای انگلیسی سعی دارند خود را جزو خوبها نشان دهند.
از کتابهای دیگر این لیست می توان به بیوگرافی «مارگارت تاچر» و «چارلز مور» اشاره کرد.
نظر شما