سوسن طاقدیس، نویسنده کودک و نوجوان نگارش نخستين كتاب از مجموعه کتابهای زندگی چهارده معصوم (ع) را برای کودکان و نوجوانان به پایان رساند. وی تاکید کرد که در این مجموعه سعی دارد متفاوت بنویسد و از تکرارها بپرهیزد.-
طاقدیس درباره این مجموعه داستانی اظهار كرد: مدتی است کار پژوهش و نگارش این مجموعه را شروع کردهام که تاکنون یکی از کتابهای آن یعنی «زندگی پیامبر (ص)» به پایان رسیده که آن را به دفتر ادبیات کودک و نوجون حوزه هنری تحویل دادهام.
طاقدیس با بیان اینکه هم اکنون مشغول تحقیق برای نوشتن آثار بعدی این مجموعه هستم، گفت: یکی از مشکلات من در نوشتن این مجموعه آن است که تاکنون کارهای زیادی با این موضوع انجام شده است و اگر قرار باشد آثار متفاوتی بنویسم باید تلاش و تحقیق گستردهای انجام دهم.
وی افزود: در این راه باید نکاتی را درباره زندگی معصومان (ع) مورد توجه قرار دهم که دیگران به آنها توجه نکرده یا کمتر دیده شده است.
این نویسنده با اشاره به اینکه آثار این مجموعه هم میتواند مورد استفاده گروه خردسال باشد و هم نوجوانان از آن بهره خواهند برد، تاکید کرد: این کتابها با یک زندگینامه مستند از پیشوایان معصوم (ع) آغاز میشود و خط به خط شناخت کلی به مخاطب میدهد.
طاقدیس در بخش دیگری از صحبتهایش، فعالیتهای اخیر دفتر ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری را پیشرو و خلاقانه خواند و افزود: خود این پیشرفت اهمیت دارد نه کندی یا تندی آن؛ خوشبختانه حرکتهای جدیدی اتفاق افتاده که با خلاقیت و تازگی همراه است.
طاقدیس، نویسنده کتابهای کودک و نوجوان در سال ۱۳۳۸ در شیراز به دنیا آمد. فعالیت داستان نویسی حرفهای خود را با نوشتن داستان «بابای من دزد بود» در كیهان بچهها آغاز كرد. او آثار متعددی در حوزه ادبیات کودک و نوجوان به بازار نشر ارایه داده است که «قدم یازدهم»، «زرافه من آبی است»، «پشت آن دیوار آبی» ، «هزار سال نگاه»، «تو هم آن سرخی را میبینی»، «دخترک و فرشتهاش»، «بزغالههای سبز»، «یكی بود» و «جوراب سوراخ» تعدادی از این آثارند.
در کنار کار داستانی برای کودک، شعر نیز از دیگر زمینههای علاقه و فعالیت طاقدیس است. اشعار وی برای کودکانند به طور پراکنده در مجلات مختلف به چاپ رسیدهاند. این نویسنده در سال ۱۳۸۶ موفق شد برای کتاب «قدم یازدهم» جایزه كتاب سال را دریافت کند. لوح تقدیر دانشگاه الزهرا (س) برای مجموعه فعالیت هنری، لوح سپاس از مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری سال ۱۳۷۹، جایزه پروین اعتصامی برای کتاب «شما یک دماغ زرد ندیدید؟» در سال ۱۳۸۴ تعدادی دیگر از جوایز طاقدیساند.
نظر شما