مولف کتاب «نامنامه اندیشمندان ایرانی علوم اجتماعی»:
اثرم را با رویکرد راهنمای ارتباطی و اطلاعاتی گردآوری کردم
عبدالعلی لهساییزاده، مولف کتاب «نامنامه اندیشمندان ایرانی علوم اجتماعی» گفت: این نوشتار را با هدف پوشش خلاءها منابع حوزههای تحقیقاتی در رشتههای جامعشناسی، انسانشناسی و جمعیتشناسی گردآوری کردم و کوشیدهام این اثر را به عنوان راهنمای ارتباطی و اطلاعاتی به مخاطبان ارایه دهم.-
وی ادامه داد: اینک در سطوح بینالمللی و کشورهای پیشرفته راهنمایی برای محققان پژوهشگران در تمام رشتهها با چنین رسالتی ایجاد شده است. جمعآوری نام و نشانی الکترونیکی، محل تحصیل، محل تدریس، رشته و گرایش بیش از 700 جامعهشناس ایرانی در سراسر ایران و جهان برای نخستینبار در کتاب «نامنامه اندیشمندان ایرانی علوم اجتماعی» آورده شده است.
استاد دانشگاه شیراز بیان کرد: با توجه به اینکه علم لحظه به لحظه در حال پیشرفت است، امکان دارد در آیندهای نهچندان دور تمامی دانشجویان در دانشگاهها به شکل مجازی تحصیل کنند. بنابراین، دسترسی به بسیاری از استادان آسان نخواهد بود. این نوشتار میکوشد مشکلات مسافت و مرزهای جغرافیایی را از بین ببرد و دانشجویان را با کمک «ویدئو کنفرانس» قادر به تحصیل و جمعآوری اطلاعات و دانش مود نیاز خود کند.
وی افزود: البته در کتاب «نامنامه اندیشمندان ایرانی علوم اجتماعی» فرصت افزودن نام محققان دیگر و افزایش اطلاعات را هم فراهم کردهام، زیرا اطلاعات علمی، پژوهشی و زندگینامه محققان حوزه جامعشناسی در این نوشتار محدود به چند سطر شده است.
لهساییزاده درباره اثر دیگر خود گفت: اکنون کتابی را با نام «دوانیها: تلاشها و موفقیتها» آماده چاپ دارم. پیشبینی میشود این اثر تا پایان سال جاری از سوی نشر «نگاره شیراز» روانه بازار کتاب شود. «دوان» روستایی در 9 کیلومتری کازرون در استان فارس است که اغلب مهاجران این روستا به سایر نقاط ایران و جهان، به پیشرفتهای بزرگ و چشمگیری دست یافتهاند.
وی گفت: با همکاری دکتر ناصر ابراهیمی کوشیدهایم در این نوشتار 750 نفر از افراد برجسته، نامی و موفق روستای «دوان» را در 12 حوزه «روحانیون و علما»، «اعضای هیات علمی دانشگاهها»، «پزشکان و کادر پزشکی»، «صنعتگران و مهندسان»، «تجار و عمدهفروشان»، «مدیران و کارمندان عالیرتبه»، «هنرمندان»، «کادر آموزشی و دبیران»، «ورزشکاران و مربیان»، «کشاورزان و باغداران»، «شهدا و ایثارگران» و «سایر گروهها» معرفی کنیم.
نخستین چاپ کتاب «نامنامه اندیشمندان ایرانی علوم اجتماعی» با شمارگان یک هزار نسخه، 96 صفحه و به بهای 35 هزار ريال به زودی از سوی نشر «نویسنده» استان مرکزی روانه بازار کتاب خواهد شد.
نظر شما