چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۸۶ - ۰۹:۵۹
درس‌های کاسپاروف برای شطرنج زندگی

«گری کاسپاروف» قهرمان سابق شطرنج جهان کتابی درباره شباهت‌های زندگی و بازی شطرنج منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از گاردین، «کاسپاروف» که برای تبلیغ کتاب خود اکنون در لندن به سر می‌برد هدف از انتشار این کتاب را نه تنها آموزش نکاتی درباره زندگی، که راهی برای تشویق بیشتر جوانان به بازی شطرنج دانست .

وي درباره فواید این بازی فکری گفت: «شطرنج به احتمال زیاد تنها تفریح و رقابتی است که فراتر از طبقات اجتماعی، نژاد، تحصیلات، و توانایی‌های فیزیکی، جوانان و نوجوانان را از خیابان‌ها به سمت خود جذب کرده و با کنار گذاشتن خشونت‌ها، آن‌ها را وارد محیطی می‌کند که از سطح بالاتری از نظم و ادب بهره‌مند است.»

«چگونه زندگی از شطرنج تقلید می‌کند» عنوان کتاب «کاسپاروف» است که در آن قهرمان سابق شطرنج جهان به پرسش‌هایی درباره اهمیت استفاده از امکانات برای رسیدن به موفقیت در زندگی و یا الزام شکست برای پیروزی، با استفاده از قواعد بازی شطرنج پاسخ می‌گوید.

 او برای مثال در یک مورد خاص در پاسخ به پرسشی که «کدام مهره را برای بازی ترجیح می‌دهید»، می‌گوید: «بهترین مهره، مهره‌ای است که در حال حاضر بیشتر از مهره‌های دیگر به کار می‌آید. در زندگی موقعیت‌هایی پیش می‌آید که شاید فکر کنید آن چه در اختیار دارید به کارتان نمی‌آید اما باید بدانید که اگر طالب پیروزی هستید باید از تمام امکاناتی که در دسترس شما هست [یعنی از تمام مهره‌ها] استفاده کنید.» 

«چگونه زندگی از شطرنج تقلید می‌کند» در 288 صفحه توسط انتشارات «ویلیام هاینمان» منتشر شده و از 5 آوریل (16 فروردین) روانه بازار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها