یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۰
توسعه فضای مطالعاتی تهران، نیازمند مشارکت خیران کتابخانه‌ساز است

حمزه خوارزمشاهي، مدیرعامل انجمن خیران کتابخانه‌ساز استان تهران از راه‌اندازي اين انجمن به عنوان نقطه عطفي در تاريخ كتابخانه‌هاي عمومی استان تهران یاد كرد و گفت: توسعه فضای مطالعاتی در این استان نیازمند مشارکت خیران کتابخانه‌ساز است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران، سومین جلسه هیات‌مدیره انجمن خیران کتابخانه‌ساز استان تهران با حضور مسلم میرزاپور مشاور دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، حمزه خوارزمشاهی ريیس شورای اسلامی استان تهران و مدیرعامل انجمن، اسفندیار مبتکر سرابی مدیرکل امور کتابخانه‌های عمومی استان تهران و دیگر اعضاي انجمن در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی شهید چمران برگزار شد.
 
در ابتدای این جلسه، میرزاپور درباره نحوه فعالیت و اهداف انجمن خیران به ارايه گزارش پرداخت و بر ضرورت توسعه کتاب و کتابخوانی در استان تاکید کرد. 

خوارزمشاهی نیز کتابخانه را یکی از سرمایه‌های اصلی استان دانست و گفت: همان‌گونه که خیران مدرسه‌ساز در کشور در قالب انجمن و گروه شناخته شده فعالیت کرده و باعث تحولات بزرگی در زمینه توسعه مراکز آموزشی شده‌اند، بخش کتابخانه‌های عمومی نیز نیازمند چنین تشکلی است.
 
وي افزود: ساخت کتابخانه عمومی یک نیاز فرهنگی است که با اعتبارات موجود قابل افزایش نیست و این امر مشارکت خیران را می‌طلبد. 

وی اظهار كرد: طی سال جاری انجمن خیران کتابخانه‌ساز در مرکز استان تشکیل شده و امیدواریم این انجمن در تمام شهرستان‌های استان تهران و با درنظر گرفتن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فرهنگی موجود به‌زودی تشکل شود. 

در ادامه، مبتکرسرابی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تهران و یکی دیگر از اعضای انجمن، تشکیل انجمن خیران کتابخانه‌ساز در شهرستان‌ها را کاری خوب دانست و تصریح کرد: باید تلاش کرد با تشکیل این انجمن و جذب کمک خیران نیک‌اندیش تهرانی، مشکلات کتابخانه‌های شهرستان به صورت جدی پیگیری و حل شود. 

وی تاسیس انجمن خیران کتابخانه‌ساز را در توسعه و افزایش کتابخانه‌های عمومی استان حايز اهمیت دانست و افزود: انجمن خيران كتابخانه‌ساز مي‌تواند حامل بركات و ثمرات زيادي در راستاي توسعه و افزايش زيربناي كتابخانه‌اي در شهرستان تهران باشد و از اعضاي هيات‌مديره اين انجمن مي‌خواهم با پيگيري و تلاش مضاعف با همكاري ديگر خيران شهرستان در اين زمينه فعاليت کنند. 

علی مشاری، یکی دیگر از خیران گفت: همانگونه که آموزش و پرورش مسوول آموزش نسل نوجوان و جوان کشور است، کتابخانه‌ نیز همین نقش را در مورد آحاد جامعه دارد. 

محمدحسین ثقلینی یکی دیگر از اعضا نيز اظهار كرد: براي دعوت مردم و خيران به امر مقدس كتابخانه‌سازي بايد آن را به فرهنگ تبدیل کرد. 

در ادامه جلسه، اعضای هيات‌مديره خيران كتابخانه‌ساز استان با بررسي مصوبات جلسه پيشين انجمن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها