اين نويسنده كه خود مصاحبهها را بر عهده داشته، درباره نحوه آشنایياش با آزادگان گفت: اسامي اين افراد توسط حوزه هنري استان گيلان در اختيار نويسندگان قرار گرفت و بنده آزادگان شهرستان شفت را انتخاب و به سراغ آنها رفتم. برخي از اين افراد حاضر به همكاري نشدند اما عده ديگري پيشنهاد ثبت خاطرات را پذيرفتند.
وي درباره موضوع خاطرات افزود: برای کتاب «ايستادن زير مرگ» خاطرات برجسته و پررنگ آزادگان از دوران اسارت با محوریت شكنجهها و اتفاقهاي اردوگاهها مد نظر بود.
احمدزاده ادامه داد: اين كتاب خاطرات آزادگانی مانند «كاظم ساكت»، «محمدرسول كيهاني»، «موسي محسني»، «حمزه مهربان» و «عسگر بياتي» را شامل ميشود. در نگارش اين خاطرات تلاش شده با فضاسازي، متن روايتها براي مخاطب عام قابل فهم باشد البته به شرط آنكه به اصل خاطره خدشهاي وارد نشود.
وي كه نگارش اين كتاب 190 صفحه را به پايان رسانده است درباره انتخاب عنوان «ايستادن زير مرگ» براي اثرش گفت: بيشتر راویان خاطرات بين سه تا چهار سال در اردوگاههاي صليب سرخ نديده روزهاي خود را سپري ميكردند. شكنجه اين افراد در آن روزها، به تعبير خود آزادگان هر روزش برابر با ايستادن در برابر مرگ بوده است.
نظر شما