به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، مكتب «فلسفه جاودان» در ابتداي قرن بيستم توسط فريتيوف شوان، رنه گنون و آناندا كوماراسوامي قوام يافت. اين فلسفه به معناي حقيقت مابعدالطبيعي ازلي نهفته در دل اديان و متون مقدس وحياني است.
انتشارات حكمت براي آشنايي مخاطبان با اين جريان فكري، منتخبي از آثار مهم آن را با عنوان مجموعه «حكمت جاويدان» در دست ترجمه و انتشار دارد.
به گفته دبير اين مجموعه، تاكنون 9 عنوان از مجموعه «حكمت جاويدان» منتشر شدهاند كه «رمز و مثال اعلي» نوشته مارتين لينگز آخرين آنهاست. ترجمه اين اثر را فاطمه صانعي بر عهده داشت. اين كتاب تا چند روز ديگر در نمايشگاه كتاب تهران عرضه ميشود.
حسين خندقآبادي درباره اين كتاب توضيح داد: مارتين لينگز مجموعه مقالاتش درباره رمز يا نماد را در اين كتاب گردآوري كرده است. او معتقد است اگر معناي رمز را بدانيم بيشتر مشكلات دنياي متجدد كه حاصل جهل به اين معنياند حل خواهند شد.
در تمام تعاليم سنتي، به ما آموختهاند كه اين جهان، جهان رمزهاست، بنابراين انسان بايد بداند كه رمز چه معني دارد. در واقع با دانستن معناي رمز است كه بشر ميتواند خود را كه رمز برين و محوري در حالت زميني است بشناسد.
خندقآبادي، هدف اين كتاب را كمك به خواننده براي تامل درباره برخي از جنبههاي اساسي حقيقت رمزي در ارتباط با الوهيت، سلسله مراتب عالم، نفس انسان، قوا و صفات او و آثار هنري دانست.
دبير مجموعه «حكمت جاويدان» درباره اثري كه در هفتههاي پس از نمايشگاه كتاب منتشر ميشود گفت: اين كتاب «سيئنا شهر مريم عذرا» نام دارد و نوشته تيتوس بوركهارت است. مهرداد وحدتيدانشمند ترجمه ترجمه اين كتاب را عهدهدار بود.
وي افزود: ترجمه و ويرايش اين اثر تمام شده است، اما به دليل مصور بودن كتاب، مجموعهاي از ويرايشهاي گرافيكي بايد بر آن انجام شود.
به گفته خندقآبادي اين مجموعه، بيست عنوان كتاب را شامل ميشود.
وي همچنين از انتشار كتاب ديگري از لينگز با عنوان «زندگي محمد(ص) بر اساس كهنترين منابع» از سوي انتشارات حكمت خبر داد كه در قالب اين مجموعه نميگنجد.
بيستوپنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 13 تا 23 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.
جمعه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۸
نظر شما