به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، مدیر تولید و توزیع كتاب سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، درباره حضور این سازمان در بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بیان کرد: 10 واحد از واحدهای جهاد دانشگاهی در بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور مييابند و سازمان انتشارات نمایندگی برخی واحدهای دیگر مانند واحدهای اصفهان، صنعتی اصفهان، ارومیه و پژوهشکده رویان را بر عهده دارد. کتابهای برخی دیگر از واحدهای جهاد مانند پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی، واحد اردبیل، واحد یزد، واحد مازنداران که مجوز نشر ندارند توسط سازمان به چاپ میرسد و عرضه آثار آنها نیز توسط غرفه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در نمایشگاه كتاب صورت میگیرد.
هامون شریفی، ادامه داد: به جز سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی واحدهای دیگری از جمله واحد دانشگاه تهران، واحد مشهد، واحد امیرکبیر و واحد تربیت معلم نیز در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور مييابند و واحد تهران نمایندگی واحد علامه طباطبایی را نیز بر عهده خواهد داشت.
غرفه های جهاد دانشگاهی کنار یکدیگر قرار میگیرند
شریفی درباره چگونگی حضور غرفههای جهاد دانشگاهی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: در نمایشگاه کتاب غرفههای جهاد دانشگاهی، که مجموعا پنج غرفه است، به دلیل اینکه انسجام خود را نشان دهند کنار هم قرار میگیرند و این کنار هم قرار گرفتن موجب فروش بیشتر مجموعه میشود.
ارائه 2000 عنوان کتاب توسط واحدهای جهاد دانشگاهی
مدیر تولید و توزیع سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با اشاره به تعداد عناوینی که از سوی این سازمان در این دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه خواهدشد، بیان کرد: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی 500 عنوان کتاب را در نمایشگاه بیست و پنجم ارايه میکند و امسال از نظر عناوین کتابها صد عنوان کتاب نسبت به نمایشگاه گذشته بیشتر است. این آثار برای نخستین بار عرضه میشوند و در مجموع واحدهای جهاد دانشگاهی 2000 عنوان کتاب را در نمایشگاه کتاب عرضه خواهند کرد.
بازچاپ کتابهای ارزشمند در آستانه نمایشگاه کتاب
وی از بازچاپ برخی کتابهای ارزشمند به عنوان فعالیت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی نام برد و افزود: برخی کتابها که توسط جهاد دانشگاهی به چاپ رسیده بود بنا به دلایلی مانند دسترس نبودن مولف یا واحدی که دیگر امکان چاپ برایش وجود نداشت یا مربوط به انتشارات ماجد بوده، مجددا تجدید چاپ شده است که از آن کتابها میتوان به «جغرافیای اجتماعی شهرها» و «ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت» اشاره کرد که برای نمایشگاه کتاب تجدید چاپ میشوند.
شریفی تصریح کرد: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در سال 89 به عنوان غرفه برتر بخش دانشگاهی نمایشگاه کتاب انتخاب شد و هدف این است که امسال هم اگر مجددا شرایط مهیا شود این عنوان را کسب کنیم و یکی از شرایط آن اختصاص مکانی خوب برای غرفه است. متاسفانه، در سال گذشته، غرفه چه از نظر ابعاد و چه از نظر سالن در جای خوبی قرار نداشت و امسال در جای مطلوب و عبور و مرور بیشتر مخاطبان قرار بگیرد فروش بیشتری خواهیم داشت.
وی ادامه داد: سال گذشته بودجه سالانه كشور در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد تصویب شد و این مساله باعث شد مراکز علمی که هرساله خرید میکردند و بودجه در اختیار داشتند سال گذشته موفق به خرید نشوند. البته این مراکز حضور داشتند و کتاب هم انتخاب کردند ولی خریداری نمیکردند و این باعث شد فروش مجموعه ناشران کمتر شود و امسال هم بودجه تصویب نشده و اگر قرار شود به همان روال باشد باز هم انتظار زیادی از نمایشگاه نمیرود و با توجه به اینکه کاغذ افزایش زیادی داشته است اگر برای ناشران مکانی مانند نمایشگاه بینالمللی کتاب فروش خوبی نداشته باشد این صنعت دچار مشكل خواهد شد.
شریفی در پایان با توجه به اقداماتی که در این دوره نمایشگاه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی انجام خواهد داد، گفت: در این دوره احتمالا بخشی را به فعالیتهایی که جهاد دانشگاهی در امور کتاب، امور مقالهنویسی و نشریات داشته است، اختصاص میدهیم.
بيستوپنجمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران از 13 تا 23 ارديبهشت در مصلاي امامخميني(ره) برگزار ميشود.

نظر شما