
با برگزيدگان جایزه ادبی شهید آوینی/9
فریدزاده: نویسندگان کتابهای مقاومت به ارتباط با مراكز اسنادي نیاز دارند
نويسنده مجموعه نمایشنامه «سفر به جنون» گفت: بهترين حمايت جايزه ادبي شهيد آويني از مولفان ميتواند ارتباط با نويسندگان و فراهم كردن زمينه براي نگارش كتاب در حوزه مقاومت باشد؛ پل ارتباطي براي نويسنده و مراكز اسنادي برقرار كنند تا براي خلق يك اثر نمايشي به مدارك و اسناد مورد نظر خود دست يابد.-
وي با اشاره به اينكه هنوز نمايشنامههاي مقاومت جايگاه خود را در جامعه پيدا نكردهاند افزود: بسياري از مولفان هنوز واژه مقاومت را فقط در دوران هشت سال دفاعمقدس يا فلسطين خلاصه ميكنند و آن را در نمايشنامههاي خود به تصوير ميكشند. اين امر گاهی باعث شعار زندگي آثار شده است و واكنش مناسبی از سوی مخاطب برنميانگيزد.
فريدزاده ادامه داد: توجه به لايههاي مختلف جامعه و بنيان فرهنگي خاص ايراني و اسلامي نكتههای مهمياند كه ميتوان براي نوشتن نمايشنامه مقاومت از آنها بهره گرفت.
وی با قدردانی از جستوجوي دستاندركاران جايزه ادبي شهيد آويني براي يافتن كتابهاي حوزه مقاومت گفت: این کار مهمی است كه بدون اطلاع نويسنده يا ناشر آثار را مورد توجه قرار دادهاند.
فریدزاده درباره نحوه تشويق برگزيدگان گفت: به نظر من اهدای لوح كافي بود. بهترين حمايت جايزه ادبي شهيد آويني از مولفان ميتواند تجديد چاپ آثار منتخب، ارتباط با نويسندگان و فراهم كردن زمينه براي نگارش كتاب در حوزه مقاومت باشد. يا آن كه پل ارتباطي براي نويسنده و مراكز اسنادي برقرار كنند تا براي خلق يك اثر نمايشي به مدارك و اسناد مورد نظر خود دست يابد.
اختتامیه نخستین دوره انتخاب کتاب سال مقاومت (جایزه ادبی شهید آوینی) 21 فروردين ماه برگزار و در گروه هنر كتاب «شهدا: دفاع در برابر تجاوز» با تدوين عباس ميرهاشمي به رتبه برگزيده دست يافت. در بخش نمايش اين گروه كتاب «سفر به جنون» نوشته «عبدالرضا فريدزاده» و در بخش تجسمي كتاب «مسابقه بينالمللي كاريكاتور غزه» شامل آثار هنرمندانی از سراسر جهان در مسابقه بینالمللی کاریکاتور با موضوع غزه قابل تقدير شناخته شدند.
نظر شما