گزارش هفتگی پرفروش ترین کتاب های غیرداستانی آلمان
آلمانی ها از کتاب رییس جمهور آینده کشورشان استقبال کردند
«آزادی – یک پیشنهاد» تازه ترین کتاب یوآخیم گاوک نامزد احزاب آلمان برای احراز پست ریاست جمهوری این کشور پرفروش ترین کتاب غیر داستانی این هفته بود که توانست با 19 پله صعود رتبه نخست را در اختیار بگیرد.-
دومین کتاب تازه وارد این هفته کتاب «سلطان همه امراض» نوشته «سیذارتا موخرجی» از برجسته ترین نویسندگان معاصر آمریکایی است که در بدو انتشار مکان هشتم را در اختیار گرفته است. این نویسنده که اصالتا هندی تبار است در این کتاب به موضوع بیماری سرطان به عنوان مرض عصر مدرن می پردازد. این کتاب در سال2010 منتشر شد و در سال 2011 موفق به کسب جایزه پولیتزر در بخش کتاب غیر داستانی شد. این کتاب را باربارا شادن به آلمانی برگردان کرده و انتشارات دومونت آن را در 669 صفحه به زیر چاپ برده است.
سومین کتاب تازه وارد این هفته «آخرین یادداشت ها» به قلم «اریش هونکر» است که در بدو انتشار مکان نهم را در اختیار گرفته است. این کتاب 190 صفحه ای در انتشارات «ادیشن اوست» منتشر شده است. «اریش هونکر» سیاستمدار کمونیست آلمانی، در 25 آگوست 1912 در آلمان متولد شد و در 29 مه 1994 در سانتیاگو شیلی درگذشت.او که فعالیت خود را با ورود به حزب کمونیست آلمان آغاز کرد و در زمان نازی ها به مجازات زندانی طولانی محکوم شد.
دوران فعالیت سیاسی او با فراز و نشیب های بسیاری توام بود. وی پیش از آن که در اوایل 1993 به شیلی سفر کند مدت 169 روز را در برلین – موآبیت در در بازداشت به سر برد. در جریان سفرش به شیلی او یک دفترچه یادداشت مشتمل بر حدود 400 صفحه دست نوشته را حمل می کرد که روی جلد این دفتر نوشته شده بود: برای مارگوت. او در این دفترچه اوضاع و احوال، صحبت ها و استنباط های خود طی این 169 روز را برای مارگوت همسر سومش به رشته تحریر درآورده بود. احتمالا این ها شخصی ترین یادداشت هایی هستند که این سیاستمدار خود آن را به روی کاغذ آورده است. این نوشته ها امسال در سالگرد صدمین سال تولد او منتشر شده است.
در هفته ای که گذشت کتاب های «هنر دقیق اندیشیدن» نوشته «رولف روبلی» در مکان دوم ، «گویی عوض شده» نوشته «رودی آساوئر» و «پاتریک اشتراسر» در مکان سوم ، «من دریک تیمارستان کار می کنم» اثر «مارتین ولر» در مکان چهارم ، «این قرار است یک شوخی باشد» اثر «هلموت کاراسک» در مکان پنجم ، زندگینامه «استیو جابز» در مکان ششم ، «درباره مرگ» اثر «جیان دی . بوراسیو» در مکان هفتم و «التیماتوم راهنما برای همه» به قلم «دیتر نور» در مکان دهم جای دارد.
نظر شما