ابوالفضل احمدزاده در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار كرد: اين همراهي در طول ماههاي اخير موجب شده كه بسياري از مفاد قانوني توسط قانونگذار و مصوبكننده اصلي اصلاح شود.
وي ادامه داد: فرايند نقد و تحليل ساختاري در روند تفاهم و تعامل كشور، موجب خيزش و نهادينهشدن گروههاي تخصصي در جامعه خواهد شد كه حلقههاي فني و تخصصي به عنوان گروههاي مشورتي از سوي دولت پذيرفته شوند.
احمدزاده با اشاره به اثرات مثبت شكلگيري شوراي حمايت از حقوق تاليف و نشر توضيح داد: اين شورا ميتواند نوعي هنجار اجتماعي را در عرصه فرهنگ عمومي جامعه ايجاد كند تا سياستگذاران فرهنگي بتوانند با ديد وسيع و نقطه نظرات كارشناسي دقيق به تدوين سياستها و راهبردهاي اين حوزه اقدام كنند.
دانشجوي دكتري فقه و حقوق اسلامي تصريح كرد: با حضور گسترده نمايندگان تشكلهاي مختلف در اين شورا ميتوان رگههايي از توافق ناخواسته فرضيهها و كاربردها را در حوزه فرهنگي كشور به ويژه در حوزه تاليف و نشر به نظاره نشست.
شوراي حمايت از حقوق تاليف و نشر، نهادي فراگير به شمار ميآيد كه به صورت مستقل بر اساس برآيند تمام تشكلها و دستاندركاران حوزههاي مختلف نشر و با هدف حمايت از حقوق مولفان و ناشران آذر ماه سال 1389شكل گرفته است.
سهشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۶
نظر شما