پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۲
تحقیق و بررسی صهیونیست، راه مقابله با اژدهای هفت‌سر

نشست «مروري بر روابط خارجي رژيم صهونيستي» با حضور سروش نژاد، دكتر ناصر پورحسن و سلمان رضوي، عصر امروز پنجشنبه 22 ارديبهشت ماه، در سراي اهل قلم بيست‌و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران برگزار شد./

خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)- به گزارش ستاد خبري سراي اهل قلم نمايشگاه‌ كتاب تهران، سروش نژاد با معرفي كتاب «مروري بر روابط خارجي رژيم صهونيستي» و ارايه اساس بناي رژيم غاصب، اين نشست را آغاز كرد.

وي با اشاره به اين كه نظام جمهوري اسلامي ايران در سال‌هاي پس از انقلاب اسلامي از سوي دشمناني نظير رژيم غاصب صهيونيستي تهديد مي‌شود، عنوان كرد: با توجه به اين امر بر آن شديم تا با بررسي و تحقيق درباره روابط اين رژيم با كشورهاي جهان از خود در برابر اين اژدهاي هفت‌سر محافظت كنيم.

وي عنوان كرد: كتاب مذكور مجموعه‌اي از تحقيق‌ها و پژوهش‌هاي سلمان رضوي است كه از سوي موسسه تحقيقات و پژوهش‌هاي علوم سياسي علمي ندا منتشر شده است و به واكاوي روابط رژيم صهيونيستي با كشورهاي جهان بر اساس اهدافشان مي‌پردازد.

رضوي در ادامه با تاكيد بر پيچيده‌ترين ارتباط رژيم غاصب با كشور آمريكا  به دليل نزديكي بيش از اندازه اين دو كشور، عنوان كرد: به همین دلیل در كتاب مذكور به روابط اين رژیم  و آمریکا پرداخته نشده است بلکه به روابط 20 كشور كه براي كشورمان از نظر ديپلماتيكی اهميت بسياري دارند، پرداخته شده است.

وي اضافه كرد: در ميان اين كشور‌ها مي‌توان به پاكستان به عنوان پرجمعیت‌ترین كشور اسلامي پس از اندونزي با 190 ميليون جمعيت مسلمان اشاره کرد.

وی افزود: این اثر در پنج بخش تدوین شده که بخش نخست آن را حامیان غربی، بخش پس از آن را جمهوری شوروی سابق، قدرت‌های نوظهور در سومین بخش و جهان اسلام و دیگر کشورها در بخش‌های چهارم و پنجم آمده اند، همچنین در پایان به تازگی فصلی برای بررسی فراز و نشیب‌های روابط خارجه رژیم غاصب اضافه شده است.

وی به نحوه آغاز فعالیت‌ برای بنا نهادن رژیم غاصب پیش از جنگ جهانی اول از سوی هونست روزنامه نگار لهستانی، اشاره کرد و گفت: با در نظر نگرفتن سال‌های جنگ جهانی اول و دوم بیش از هفتاد سال برای تشکیل این رژیم زمان صرف شده است.

رضوی ضمن بیان این مطلب که 15 ماه می میلادی(25 اردیبهشت) سالروز اشغال و بنا نهادن رژیم غاصب بوده که 63 سال اشغال فلسطین را پشت سر می‌گذارد، تصریح کرد: سیاست‌های خارجه این رژیم را می‌توان تهاجمی دانست که در برابر تمام محکومیت‌های جهانی و حتی سازمان ملل، همچنان به سرکوب وحشیانه مردم بی‌گناه در فلسطین می‌پردازد.

دکتر ناصر پور‌حسن در ادامه به بیان پنج عنصر برای یک کشور پرداخت و اظهار داشت: مردم، سرزمین، حکومت، حاکمیت و شناسایی عناصر تشکیل یک کشورند که با بررسی‌های جامع از سوی محققان و در نهایت مطالعه کتاب «مروري بر روابط خارجي رژيم صهونيستي» می‌توان دریافت که اسراییل کشور نبوده و تنها با پرداخت باج‌های سیاسی خود را در دنیای امروز به عنوان کشور مطرح می‌کند.

وی اضافه کرد: میانگین کل جمعیت یهودیان جهان  13 میلیون نفر است که در سراسر جهان و کشورهای مختلف حضور دارند و تنها پنج‌ و نیم میلیون از آن‌ها در اسراییل زندگی می‌کنند و همان‌ها‌ بنا‌بر قوانین رژیم صهیونیستی اسراییلی محسوب می‌شوند.  این امر در پی مخالفت بسیاری از یهودیان کشورهای دیگر با رژیم صهیونیستی است.


وی بیان کرد: بیش از 300 سازمان صهیونیستی در سراسر جهان حضور دارد که با برنامه‌ریزی‌های سیستماتیک بدون هیچ موازی‌‌کاری، با نگرش‌های مختلف و فعالیت‌های متفاوت به افکار شیطانی این رژیم جامع عمل می‌پوشانند.

پورحسن ضمن بیان این که آمریکا اجرایی ساختن بخش عظیمی از تفکرات صهیونیستی را به دوش می‌کشد، گفت: سازمان‌های صهیونیستی با نفوذ به بدنه اجرایی و تصمیم گیری کشور آمریکا  و جای گرفتن در کنگره، قوه مجریه و پنتاگون، سعی دارد با دردست گرفتن سه قطب اصلی دولت آمریکا، نبض سیاسی جهان را در دست گیرند.

سروش نژاد در ادامه به طرح این سوال که آیا با توجه به هدف اولیه اسراییل که عادی سازی روابط در منطقه حضورش با وجود تفاوت‌های عمده با کشورهای همسایه است، روابط خارجی موفقی داشته یا خیر؟ پرداخت و رضوی پاسخ داد: در پی جنگ‌های متعدد این کشور و ایجاد ناآرامی در منطقه و کشتار مردمی بی‌گناه، بسیاری از کشورها روابط خود را با این کشور قطع کردند، برخی محدود و برخی نیز به اولتیماتوم اکتفا کردند.

وی عنوان کرد: امروزه و در پی فعالیت‌های گسترده سازمان‌های صهیونیستی، اغلب کشورهای جهان روابط مناسبی با اسراییل برقرار کرده‌اند که نام بیش از 50 کشور اسلامی در میان آن ها حضور ندارد و اغلب این دولت‌ها گرداگرد اسراییل را احاطه کرده‌اند و اين، خود سبب انزوای سیاسی این رژیم در منطقه و ناکامی در کسب اولویت سیاسی‌اش  شده است.

پور حسن در پایان، به ارایه مثال‌هایی عینی از فعالیت سازمان‌های صهیونیستی پرداخت و گفت: پیمان هسته‌ای آمریکا و کشورهند که دشمن اصلی پاکستان تنها کشور اسلامی دارنده سلاح‌های اتمی است، دخالت این سازمان‌ها در عقد قرار داد کشور‌های اروپایی و شمال آسیا برای خرید گاز از ایران و سرمایه‌گذاری‌های کلان در این راه، از جمله فعالیت‌های پلیدانه‌ای اند که این سازمان‌ها در سال‌های اخیر دنبال کرده‌اند.

بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران تا 24 ارديبهشت‌ماه سال جاري در مصلاي امام‌خميني (ره) تهران برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها