«فرهنگهای آشپزی در خاورمیانه» عنوان چهارمين جلد از مجموعه هشت جلدي «فرهنگپژوهي و انسانشناسي» است كه به زودي از سوي انتشارات سفير اردهال منتشر خواهد شد.\
كتاب «فرهنگهای آشپزی در خاورمیانه» توسط گروهي از مولفان و مترجمان مجموعه هشت جلدي «فرهنگپژوهي و انسانشناسي» با سرپرستي معصومه ابراهیمی به رشته تحرير درآمده و از جمله محدود آثاری محسوب ميشود که در این زمینه به زبان فارسی برگردانده شدهاند.
فرهنگهای کهن و بزرگ خاورمیانه هر یک وارث نظامی اصیل و غنی در حوزه خوراک، آشپزی و نظام تغذیهاند که برخی از آنها مانند تمدن ایرانی، مولد مکتبهای اصلی آشپزی در جهان و برخی دیگر در تداخل و فرهنگپذیری از سایر تمدنها باعث تکامل فرهنگ و رفتارهای مرتبط با خوراک شدهاند.
این کتاب با نگاهی عمیق از منظر انسانشناسی سعی دارد برخی ابعاد فرهنگهای آشپزی در خاورمیانه را بررسی و زوایای ناشناخته آن را بگشاید.
كتاب «فرهنگهاي آشپزي در خاورميانه» اثر «سامي زبيده» و «ريچارد تاپر» با ترجمه و ويرايش معصومه ابراهيمي در شمارگان 1100 نسخه و جلد وزيري از سوي انتشارات سفير اردهال به زودي راهي بازار نشر خواهد شد.
نظر شما