یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۰
جشنواره داستان نویسی «کرمانشاه کهن» برگزار خواهد شد

کرمانشاه- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری جشنواره استانی داستان‌نویسی «کرمانشاه کهن» با هدف پاسداشت پیشینه پرفروغ ادبی دیار بیستون، کشف استعدادهای نوظهور و تقویت عدالت فرهنگی در پهنه شهرستان‌های استان خبر داد.

مظفر تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در کرمانشاه، با اشاره به پیشینه درخشان این دیار در تاریخ ادبیات معاصر کشور اظهار کرد: تاریخ کرمانشاه کهن همواره با نام چهره‌های نامدار و مفاخر بزرگ ادبی درخشیده است؛ کرمانشاه زادگاه نگارش نخستین رمان بلند تاریخ ایران، «شمس و طغری» به قلم میرزا باقر خسروی کرمانشاهی بوده و مهد پرورش داستان‌نویسان برجسته‌ای است که نام آنها در تاریخ کرمانشاه ماندگار است.

وی افزود: امروز درخت تنومند ادبیات داستانی کرمانشاه به پشتوانه ذوق، اندیشه و همت نویسندگان جوان به سمت آینده‌ای امیدبخش حرکت می‌کند و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در راستای تحقق عدالت فرهنگی و توجه ویژه به ظرفیت‌های خلاق در تمامی شهرستان‌ها به‌ویژه مناطق مرزی، برگزاری رویداد استانی «کرمانشاه کهن» را برنامه‌ریزی و عملیاتی کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اهداف کیفی و کمی این رویداد تصریح کرد: تقویت انجمن‌های ادبی فعال در سطح استان، شناسایی استعدادهای جوان، تولید آثار فاخر داستانی و ایجاد بستر هم‌افزایی میان نسل پیشکسوت و نوقلمان از مهم‌ترین اهداف این جشنواره به شمار می‌رود.

تیموری در تشریح قالب‌ها و محورهای موضوعی جشنواره گفت: این رویداد در قالب‌های «داستان کوتاه» و «داستانک» برگزار می‌شود.

وی گفت: موضوع این جشنواره آزاد است و علاقمندان می‌توانند با هر موضوعی به جشنواره اثر ارسال کنند اما امیدوارم شرکت کنندگان موضوعاتی همچون حقوق شهروندی، شادی و امیدآفرینی، صلح و جهان عاری از خشونت، حفاظت از محیط زیست، فرهنگ سلامت، کارآفرینی، گفت‌وگو و مدارا، صداقت و راستگویی، ترویج ارزش‌های دینی و اخلاقی و اقتباس از قصص قرآن کریم و سیره پیامبران و ائمه اطهار(ع) را در آثار خود مورد توجه قرار دهند.

تیموری همچنین به بخش ویژه جشنواره اشاره کرد و افزود: محور موضوعی بخش ویژه جشنواره شامل «کرمانشاه؛ گهواره تمدن»، «کرمانشاه؛ سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی»، «کرمانشاه؛ دروازه زیارت و تجارت»، کرمانشاه؛ مرزداری و مقاومت و ایثار، کرمانشاه؛ فرهنگ پهلوانی و میهمان نوازی است.

تیموری گفت: محور اصلی در هر دو بخش آزاد و ویژه کرمانشاه است و همه آثار ارسالی باید در رابطه با تاریخ، هویت و ارزش‌های فرهنگی و اخلاقی این استان در طول تاریخ باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان با دعوت از تمامی نویسندگان، ادیبان و پژوهشگران استان خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان از سراسر پهنه جغرافیایی استان کرمانشاه می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۴۰۵ به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

تیموری افزود: به‌زودی جزئیات این رویداد و نحوه ارسال آثار توسط دبیرخانه منتشر خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها