دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۱
«آخرین اعزام» در شهرکرد رونمایی شد

چهارمحال و بختیاری - کنگره ۲۷۵۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری، میزبان رونمایی از اثر جدید سید رحیم موسوی با عنوان «آخرین اعزام» شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شهرکرد، کنگره ۲۷۵۰ شهید چهارمحال و بختیاری با حضور گسترده مردم و مسئولان آغاز به کار کرد. در این رویداد، اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان با برپایی غرفه‌ای ویژه برای فعالیت‌های فرهنگی و رونمایی از تازه‌های نشر حوزه دفاع مقدس، میزبان نویسندگان، خانواده‌های معظم شهدا، صاحب‌نظران و پژوهشگران عرصه ایثار و شهادت است. در همین راستا، در نخستین روز این کنگره، کتاب «آخرین اعزام» اثر سید رحیم موسوی قهفرخی رونمایی شد.

نویسنده این کتاب، در این مراسم با اشاره به سیر تکاملی نگارش آثارش اظهار داشت: پیش از این، من در قالب مجموعه‌های داستان کوتاه نظیر «بچه‌های محله ما» و «مثل بزرگترها» و همچنین آثار دفاع مقدسی چون «شکوه سرو»، «جُمعلی» و «چه غریبانه» (مختص شهدای غریب اسارت)قلم می‌زدم، اما در آثار اخیرم بر آن بودم تا تجربیات شخصی خود را در قالب یک سه‌گانه مستند به رشته تحریر درآورم.

«آخرین اعزام» در شهرکرد رونمایی شد

موسوی با تشریح جزئیات مربوط به نام‌گذاری و بازنویسی آثارش افزود: این اثر که در ابتدا تحت عنوان «من و جنگ ۲» نگاشته شده بود، پس از مشورت با انتشارات ماه نشان (مرکز حفظ آثار سپاه)، به «آخرین اعزام» تغییر نام یافت. این کتاب در واقع جلد دوم از سه‌گانه‌ای است که با عناوینی چون «تصویر جنگ» (جلد اول) و «روایت جنگ» (جلد سوم) پیوند خورده و هر یک تکه‌ای از پازل خاطرات جنگی بنده را تکمیل می‌کنند.

این نویسنده با تأکید بر ارزش مستند این اثر، تصریح کرد: «آخرین اعزام» تمرکز ویژه‌ای بر دوران اسارت دارد. روایت این کتاب از لحظه مجروح شدن و اسارت در عملیات والفجر ۱۰ آغاز شده و تا زمان آزادی ادامه می‌یابد. نقطه قوت این اثر، تکیه بر یادداشت‌های روزانه است؛ چرا که در تمامی سال‌های سخت اسارت، دفترچه خاطراتم را چون همسفری همیشگی در کنار خود داشتم. همین یادداشت‌های لحظه‌ای، پس از سال‌ها بازبینی و چندین بار بازنویسی، به روایتی منسجم تبدیل شد تا حقیقتِ آن روزها با بیشترین دقت ممکن به نسل‌های بعد منتقل گردد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها