دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۶
۳ هزار نسخه کتاب به منابع کتابخانه‌های عمومی فارس اضافه شد

فارس- مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس از خرید و تزریق ۳ هزار نسخه کتاب جدید به منابع کتابخانه‌های عمومی استان فارس به ارزش بیش از ۱۵ میلیارد و ۵۳۱ میلیون ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در شیراز، محمدحسین فیروزی با بیان اینکه طرحی با عنوان «سروش» با هدف ارتقای منابع کتابخانه‌های عمومی، برای خرید و تزریق منابع به‌روز در استان فارس اجرا شد، گفت: در قالب طرح سروش، ۳ هزار و ۷۷ نسخه کتاب برای کتابخانه‌های عمومی استان خریداری شده است؛ این منابع به‌زودی در اختیار اعضا و علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس با اشاره به گستره اجرای این طرح، اظهار کرد: طرح خرید منابع کتابخانه‌ای سروش در ۱۳۷ کتابخانه استان اجرا می‌شود و این منابع در سراسر شهرستان‌ها توزیع خواهد شد.

فیروزی طرح سروش را یکی از راهبردهای مؤثر در تقویت زیرساخت‌های فرهنگی دانست و بر نقش آن در پاسخگویی به نیاز مطالعاتی اعضا و مخاطبان کتابخانه‌های عمومی تأکید کرد.

اختصاص اعتبار ۱۵ میلیارد ریالی به منابع کتابخانه‌ای فارس

وی با بیان اینکه اعتبار این طرح بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۵۳۱ میلیون ریال است، عنوان کرد: این اعتبار صرف خرید منابع مورد نیاز کتابخانه‌های عمومی استان شده است تا در دسترس عموم مخاطبان قرار گیرد.

فیروزی گفت: در این طرح منابع پایه و خردسال برای کتابخانه‌های عمومی فارس خریداری شده است.

وی با اشاره به فراگیری این طرح افزود: این خرید منابع در راستای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی استان و با مشارکت ۱۳۷ کتابخانه عمومی انجام شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها