چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۸
خیمه «هنر و رسانه» در مشهد افتتاح شد

خراسان رضوی_ همزمان با برگزاری آیین تشییع و خاکسپاری رهبر شهید، خیمه‌ هنر و رسانه در مشهد برپا شده‌ است تا به کانون حضور، همدلی و نقش‌آفرینی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه تبدیل شود و زمینه ارائه خدمات فرهنگی به زائران را فراهم آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، سید سعید سرابی مدیرکل امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه افتتاح خیمه هنر و رسانه در مشهد، گفت: در پی رخداد عظیم و تاریخ‌ساز تشییع و خاکسپاری رهبر معظم انقلاب، با هدف بسترسازی برای حضور مستمر و نقش‌آفرینی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه، ستاد هماهنگی‌های فرهنگی تشکیل شد.

وی با بیان اینکه جهان امروز نظاره‌گر این رخداد باشکوه است، افزود: از همان ساعات ابتدایی، برنامه‌ریزی‌های متعددی انجام شد تا جامعه فرهنگی و هنری کشور با این جریان عظیم پیوند خورده و در آن مشارکت فعال داشته باشند. در همین راستا، «موکب‌ها و خیمه‌های اصحاب فرهنگ و هنر» در شهرهای تهران، قم و مشهد مقدس برپا شد تا ضمن ارائه خدمات فرهنگی به زائران، به پاتوق و محل حضور و تعامل اهالی فرهنگ، هنر و رسانه نیز تبدیل شوند.

سرابی ادامه داد: در حوزه مستندسازی و پوشش جریانات رسانه‌ای نیز اقدامات متنوعی برنامه‌ریزی و اجرایی شده است. از جمله این اقدامات، برپایی خیمه‌ای در میدان شهدای مشهد مقدس است که با ابتکار و مشارکت مشترک بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفته و به ارائه خدمات فرهنگی به زائران و مجاوران می‌پردازد.

خیمه «هنر و رسانه» در مشهد افتتاح شد

حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم گفت: همزمان با برگزاری آیین وداع و تشییع رهبر معظم انقلاب، جامعه فرهنگی و هنری خراسان رضوی با برپایی خیمه‌ها و موکب‌های فرهنگی و هنری در مشهد و هفت شهرستان استان، برنامه‌های متنوعی را با هدف تجدید میثاق با رهبری انقلاب و تکریم شهدای مظلوم اجرا می‌کند.

وی افزود: در جریان مراسم عظیم تشییع و وداع با رهبر معظم انقلاب که به رویدادی باشکوه تبدیل شده است، جامعه فرهنگی و هنری کشور با برپایی موکب‌ها و غرفه‌های تخصصی، حضور پررنگ و ارادت خود را در این آیین به نمایش گذاشته است.

مسگرانی گفت: علاوه بر مشهد، در هفت شهرستان دیگر استان نیز با برپایی موکب‌ها و خیمه‌های فرهنگی، فعالیت‌های گسترده‌ای در حال انجام است. این برنامه‌ها با هدف «بیعت مجدد و تجدید میثاق با رهبری انقلاب» برگزار می‌شود و طیف گسترده‌ای از هنرهای مختلف را در بر می‌گیرد.

وی با اشاره به بخش‌های مختلف این برنامه‌ها اظهار کرد: اجرای تعزیه، شب‌های شعر، حضور گروه‌های سرود، فعالیت کانون‌های فرهنگی و هنری، خلق آثار خوشنویسی و هنرهای تجسمی با الهام از بیانات رهبر معظم انقلاب، اشعار و نوشته‌های مذهبی، همچنین برپایی نمایشگاه‌های کتاب و نمایشگاه‌های هنرهای تجسمی، از جمله فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده در خیمه‌های هنر و رسانه است.

خیمه «هنر و رسانه» در مشهد افتتاح شد

مسگرانی حضور دانش‌آموزان و هنرستان‌های هنرهای زیبا را از بخش‌های ویژه این برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان و هنرستان‌های مرتبط با حوزه «مدرسه میناب» نیز با هدف عرض ارادت به شهدای مظلوم در این برنامه‌ها حضور دارند و در کنار مراسم تشییع، توجه ویژه‌ای نیز به خانواده‌های شهدا شده است.

️وی در پایان از همه فعالان عرصه فرهنگ و هنر خواست تا بیستم ماه جاری، علاوه بر حضور در مراسم اصلی تشییع، در خیمه‌ها و موکب‌های هنر و رسانه نیز برای خدمت‌رسانی و ابراز ارادت حضور یابند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها