چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۲
بازنمایی میراث مکتوب خلیج فارس

نمایشگاه کتاب «خلیج تا ابد فارس» با ارائه مجموعه‌ای از منابع مکتوب مرتبط با خلیج فارس، از ۹ تا ۱۸ اردیبهشت‌ماه در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط‌عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، نمایشگاه کتاب «خلیج تا ابد فارس» با هدف معرفی بخشی از منابع موجود در مخازن این سازمان در حوزه خلیج فارس، در تالار ابن‌ندیمِ سالن مطالعه تخصصی (مرجع و کتابشناسی) برپا خواهد شد.

در این نمایشگاه، مجموعه‌ای از کتاب‌های فارسی و غیرفارسی موجود در مخازن کتابخانه ملی ارائه شده است که به ابعاد تاریخی، جغرافیایی، سیاسی و فرهنگی خلیج فارس می‌پردازند و تصویری مستند از جایگاه این پهنه راهبردی در متون و مطالعات مختلف ترسیم می‌کنند.

نمایشگاه کتاب «خلیج تا ابد فارس» از چهارشنبه ۹ تا جمعه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، همه‌روزه از ساعت ۸ تا ۲۱ میزبان علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ ایران‌زمین است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها