دوشنبه ۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
کتابخانه بعثت فرخشهر آماده افتتاح شد

چهارمحال و بختیاری - کتابخانه بعثت فرخشهر از محل اعتبارات استانی و با حمایت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و اعتبارات جذب شده از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت، بازسازی، تجهیز و آماده افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ابینا) در شهرکرد، کتابخانه بعثت فرخشهر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های فرهنگی استان، با بهره‌گیری از اعتبارات استانی، اعتبارات جذب شده از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت نفت و حمایت نهادهای فرهنگی و در رأس آن نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور بازسازی شد و با رایزنی‌های صورت‌گرفته به تجهیزات استاندارد مطالعه مجهز شد.

این اقدام نمونه‌ای روشن از هم‌افزایی میان نهادهای دولتی و بخش خصوصی است و می‌تواند به‌عنوان الگویی موفق از همکاری در توسعه پایدار فرهنگی و علمی محسوب گردد.

ساختمان قدیمی کتابخانه بعثت فرخشهر در سال ۱۳۹۷ پس از اخذ ماده ۲۳ تخریب شد و برای احداث با زیربنای ۴۳۰ متر مربع به اداره کل راه و شهرسازی استان تحویل شد. در حال حاضر کلیه تجهیزات کتابخانه خریداری و نصب شده و بخش کودک کتابخانه نیز طراحی و عملیات اجرایی آن پایان یافته است و در آینده نزدیک به‌عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی استان به چرخه خدمت به دوستداران کتاب باز خواهد گشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها