سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
روایت شهید قرآنی جنگ ۱۲ روزه

دویست و شصت و نهمین ماهنامه «فکه» با پرونده ویژه «شهید احسان ذاکری» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، دویست و شصت و نهمین ماهنامه‌فرهنگی، اجتماعی، سیاسی «فکه» با پرونده ویژه «شهید احسان ذاکری» منتشر شد.

بخش «سرخط» این شماره از ماهنامه فکه، شامل یادداشت‌هایی با محوریت مقاومت است؛ یادداشتی‌هایی با عناوینی همچون «دفاع مقدس جهانی»، «صُمود؛ صدای جهانی برای غزه»، «حمایت مطلقه از ولایت مطلقه»، «مذاکره؛ خنجری زیرآستین دشمن». بخش دیگری از ماهنامه با عنوان «راه اینجاست» به بیانات رهبر ایران در دیدار با اقشار مختلف مردم اختصاص دارد. در این بخش که با عنوان «راوی قدرت» منتشر شده، به دیدار آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران با دولتمردان و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور پرداخته شده است.

در قسمت «تالار اندیشه» مطالب مختلفی ارائه شده‌است؛ از جمله یادداشتی با عنوان «توهم یا واقعیتی چهل‌ساله» به واکاوی و تبیین برخی از چالش‌های ملت و نظام اسلامی ایران از آغاز تا کنون می پردازد. در ادامه، اطلاع‌نگاشتی از شهید آبشناسان و روایتی از شهادت بانی مسجد قبا، حاجی‌طرخانی و نیز مطلبی درباره نقش انرژی هسته‌ای در درمان بیماری‌ها منتشر شده است. بخش دیگری از ماهنامه‌فرهنگی، اجتماعی، سیاسی «فکه» به دفاع مقدس و هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعث علیه ایران اختصاص دارد. در این بخش به وصیت‌نامه‌های شهدای روحانی و گفت‌وگویی با یکی از رزمندگان دفاع مقدس منتشر شده‌است. در پایان، بخش «رسانه» به معرفی و مرور مستندهایی اختصاص دارد که به زندگی و مجاهدت شهدای عرصه پزشکی و داروسازی می‌پردازند.

بخش دیگری از ماهنامه با عنوان «عقیق» که هر ماه به صورت مستند و جامع به معرفی یک شهید می‌پردازد. این بار به سراغ شهید «احسان ذاکری» رفته است. احسان ذاکری، ششم مهر ۱۳۷۱ متولد شد. او، از کودکی با قرآن، انس داشت و چهار، پنج ساله بود که سوره‌های کوچک قرآن را یاد گرفت. اشتیاق و علاقه احسان به قرآن از همان ایام کودکی، موجب شد در کلاس‌های قرآنی شرکت کند. بعد از حفظ جزء سی، باقی سوره‌های قرآن را نیز با اشتیاق فرا گرفت. ۱۵ ساله بود که حافظ کل قرآن شد. او، در کنار حفظ قرآن، به کلاس‌های ورزشی، مجری‌گری، دکلمه‌خوانی، زبان انگلیسی و مداحی می‌رفت.

بعد از شرکت در کنکور، در رشته فقه و حقوق قبول شد و همزمان با تحصیل در خبرگزاری ایکنا نیز مشغول به کار بود. پس از پایان دوره لیسانس و فوق لیسانس به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در آنجا مشغول به کار شد. در ۲۸ سالگی با دختری که به او معرفی شده بود ازدواج کرد. هردو به شهید نوید صفری ارادت داشتند و او را الگوی زندگی خود می‌دانستند. مراسم عقدشان در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد. پس از آن، احسان و همسرش به مزار شهید نوید صفری رفتند، دسته‌گل عقدشان را به او شهید تقدیم کردند و آن را بر مزارش گذاشتند.

در ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۳، همزمان با اولین سالگرد ازدواج احسان و همسرش درحالی که در تدارک آماده‌سازی جشن بودند؛ رژیم صهیونیستی به ایران حمله می‌کند. اما به دلیل شهادت یکی از آشنایان، این جشن را برگزار نمی‌کنند. چند روز بعد در حالی که احسان در سازمان بسیج مشغول به کار بود؛ موشکی به ساختمان اصابت کرد و او را به شهادت رساند.

دویست و شصت و نهمین ماهنامه‌فرهنگی، اجتماعی، سیاسی «فکه» با پرونده ویژه «شهید احسان ذاکری» در ۵۵ صفحه و به بهای ۱۲۰ هزار تومان به چاپ رسید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها