سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
نفیسه مرشدزاده مهمان انجمن عصر داستان می‌شود

خراسان‌رضوی - نفیسه مرشدزاده، نویسنده، مترجم و روزنامه‌نگارT چهارشنبه مهمان صد و هفدهمین جلسه «انجمن عصر داستان» می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، نفیسه مرشدزاده، نویسنده، مترجم و روزنامه‌نگار مهمان صد و هفدهمین جلسه «انجمن عصر داستان» می‌شود. «کآشوب»، «رستخیز»، «زان تشنگان»، «رهیده»، «مهمان‌گاه» عنوان برخی از آثار این نویسنده و مترجم است.

انجمن «عصر داستان» از سوی موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی طی سال‌های گذشته با برپایی نشست‌های تخصصی داستان‌نویسی هر چهارشنبه میزبان علاقه‌مندان به این حوزه است.

ارتقای کیفی و رشد ارزش‌های معنوی ادبی داستان در حوزه داستان‌های رضوی، سمت و سو بخشیدن به فعالیت‌های ادبی برای تداوم و ارتقاء داستان، شناسایی و کشف استعدادهای نویسندگی شهرستان مشهد، برقراری ارتباط و ایجاد شرایط مناسب برای پرورش استعدادهای بالقوه نویسندگی در مشهد، ارتقاء سطح آگاهی عمومی در زمینه ادبیات داستانی از طریق جذب علاقه‌مندان و نشر و اشاعه فرهنگ داستان‌نویسی و داستان‌خوانی در سطح جامعه ازجمله اهداف تشکیل انجمن «عصر داستان» است.

صد و هفدهمین جلسه از سلسله نشست‌های «عصر داستان» با حضور «نفیسه مرشدزاده» چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه ساعت ۱۶ در مشهد، کوهسنگی ۱۱ عدالت ۱۸ پلاک ۹ موسسه آفرینش‌های هنری به‌صورت رایگان میزبان همه علاقه‌مندان به داستان‌نویسی است. علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست با شماره تلفن ۳۸۴۶۷۶۴۴ یا ۰۹۱۳۳۹۳۱۸۵۶ تماس حاصل فرمایند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها