سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴
جشن روز فرهنگ اردبیل در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد

جشن روز فرهنگ اردبیل همزمان با هفتمین روز از سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا روز فرهنگ و هنر استان اردبیل در قالب برنامه‌های رسمی سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، روز سه‌شنبه با حضور جمعی از اهالی فرهنگ این استان در رواق غربی نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

جشن روز فرهنگ اردبیل در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل در این مراسم با اشاره به اهمیت این برنامه، آن را فرصتی مناسب برای گردهم آمدن اصحاب فرهنگ و هنر اردبیل دانست و بر اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد.

امیر رجبی همچنین از حضور فرهیختگان و اهالی فرهنگ در این رویداد قدردانی و ابراز امیدواری کرد که چنین برنامه‌هایی در آینده نیز ادامه یابد تا توانمندی‌های فرهنگی اردبیل بیش از پیش شناخته شود.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی نیز در این رویداد با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه و این‌گونه رویدادهای فرهنگی گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب می‌تواند در نشان دادن ظرفیت‌ها و تفکرات نویسندگان استان‌ها موثر باشد.

وی گفت: این برنامه بهترین بهانه برای تبادل افکار و تجربیات است و نباید صرفاً به برگزاری نمایشگاه محدود باشد چرا که ایجاد ارتباط در نمایشگاه می‌تواند در تبادل فرهنگی تاثیرگذار باشد.

رجبی، محور اصلی نمایشگاه را ایجاد ارتباط متقابل نویسندگان با ناشران، طراحان و مسئولان دانست و افزود: ناشران شهرستان‌ها ممکن است فرصت کمی برای تبادل افکار با مسئولان ملی داشته باشند و این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی برای بیان مشکلات و دغدغه‌ها باشد.

جشن روز فرهنگ اردبیل در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد

در این رویداد فرهنگی، ظرفیت‌ها و جاذبه‌های فرهنگی این استان به مخاطبان معرفی شد. این جشن شامل برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری نمایشگاه کتاب از آثار نویسندگان اردبیل، رونمایی از ۱۲ عنوان از کتاب‌های جدید ناشران این استان و اجرای موسیقی محلی بود که به غنای فرهنگی این رویداد افزود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین