سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۸ - ۰۹:۳۰
امپرياليسم، توهم يا واقعيت؟

«امپرياليسم، توهم يا واقعيت؟» عنوان اثري است كه با نگاه به نظريه‌هاي امپرياليستي، در پي عمق بخشيدن به تفكر انتقادي در اين جريان است. اين كتاب را انتشارات بازتاب‌نگار منتشر خواهد كرد._

فلامك بردايي، مدير داخلي انتشارات بازتاب‌نگار، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) ‌با بيان اين مطلب گفت: هدف از اين اثر جدال با هواداران جريان امپرياليسم نيست، بلكه تنها مي‌كوشد نگاهي تحليل‌گرايانه و عميق و البته با نگرشي انتقادي به اين موضوع داشته باشد.

وي افزود: اين كتاب به تحليل وضعيت امپريالیسم در شرايط امروز و نيز برخي بحث‌هاي جدل‌انگيز از جمله نظريه «نگري ـ هارت» در اين زمينه و موضوع نفت و عراق پس از حمله آمريکا مي‌پردزاد.

بردايي ادامه داد: در اين اثر برخي از موسسات و افراد شاخص نومحافظه‌کاري که در پيشبرد سياست‌هاي جاري جهان نقش‌هاي مهمي را ايفا مي‌کنند، معرفی و تشریح شده‌اند، افراد و موسساتي كه صرف‌نظر از رويدادهايی نظير انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا به ايفاي نقش خود ادامه داده‌اند.

مدير داخلي انتشارات بازتا‌ب‌نگار با بيان اين كه «نمي‌توان نگاهي انتقادي به امپرياليسم داشت و توجهي به تفكر ماركسيست‌ها در اين باره نداشت» گفت: به همين دليل بخش پاياني اين اثر، نگرش مارکسيست‌ها به جريان امپريالیسم از زمان انتشار مانيفست را به صورت مشروح بررسي مي‌كند.

بردايي ادامه داد: «پس از نولیبرالیسم؟»، «امپراتوري و توده»، «سرپرستی، سرمایه‌ جهانی»، «از مانیفست كمونیست تا امپراتوری» و «ضعف‌ آمریكا و مبارزه‌ برای‌ هژمونی» برخي از 9 مقاله اين اثر به شمار مي‌آيند كه مترجماني نظير حسن مرتضوي، فيروزه مهاجر، اكبر معصوم‌بيگي و بهار معلمي برگردان فارسي آنها را زير نظر خليل رستم‌خاني عهده‌دار بوده اند.

وي در پايان گفت: كتاب «امپرياليسم، توهم يا واقعيت» مجوز نشر را دريافت كرده است و در شمارگان 1100 نسخه و بهاي 40000 ريال متشر مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها