به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ کتاب «فرکانس ۱۱۶۰؛ اینجا آبادان؛ صدای مقاومت و ایستادگی»، نوشته فضلالله صابری از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ دوم رسید.
این کتاب صدای مقاومت و پایداری یک شهر، یک سرزمین از رادیو آبادان است؛ یعنی که ما زندهایم، یعنی که این شهر پابرجاست، یعنی که امیدی در نفسهاست. کتاب انعکاس یک فریاد است روی طول موج مظلومیت و ایثار. نوشتن این کتاب برای من، صفیر آهِ جانسوز آوارگانی بود که سرگردانی در بیابان عزّت را بر ننگ تسلیم ترجیح دادند. «فرکانس ۱۱۶۰» پژواک بلند خطبههای مجاهد عارف و خطیب توانایی است که خاکستر هیبت فرعون استکبار و قارونهای حامیاش را به نهیب آتش کلام خود بر باد میدهد.
بریدهای از کتاب فرکانس ۱۱۶۰:
«نمیدانم از همه دوستیها و جانفشانیها و ایثارها کدام را باید با تأکید بیشتر بازگو کرد و از میان همه توصیفهای دوستان و دشمنان درباره آبادان و جبهههایش، کدام را باید سرلوحه خاطرات دفاع مقدس کرد. اما بهخوبی میدانم و با تمام ذرات وجودم احساس میکنم که بُنمایه و اساسِ این کلام و دستور امام امت (ره) بود که فرمود: «حصر آبادان باید شکسته شود» و پشتوانه این فرمان ایمانی بود که جانهای مؤمنترین مجاهدان سالیان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و دلهای نظامیان و روحانیان و نیروهای متحول شده کوچه و بازار آبادان و مدافعان داوطلب تُرک و لُر و کرد و بلوچ و اصفهانی و گیلک و مازنی و خراسانی و بوشهری و تهرانی را به هم گره میزد.
سالها منتظر و مشتاق بودم دست همتی برای بازگفتن آنهمه زیبایی از آستین به درآید و برق حمایتی بدرخشد، اما گفتن از بزرگیهای شهری چنین بزرگ مثل آبادان به مثابه ریختن دریا در ظرفی بلوری است که هر کسی را یارای آن نیست و مهمترین دلیل مظلومیت آبادان و خرمشهر و ناگفته ماندن عظمت و ابهت آنها شاید همین است. بینتیجه ماندن قریب دو دهه اصرار و مذاکره من با این و آن برای تقبل مسئولیت تالیف کتابی درباره نقش رادیو آبادان در جنگ، مهمترین عاملی بود که سرانجام مجابم کرد بر بضاعت اندک خود در این خصوص تکیه کنم و غبار سالیان را از خاطرات و یادداشتها کنار بزنم تا شاید آنچه مینویسم آهنگ اشتیاقی به دانستن و دریافتن و اراده و همتی برای ترسیم عظمتهای نادیده برانگیزد.
برخی خاطرات مندرج در این کتاب را در طول سالهای گذشته در مناسبتهای گوناگون همچون هفته دفاع مقدس، مراسم پاسداشت مقاومت ۳۴ روزه مردم مظلوم خرمشهر، سالروز دفاع جانانه مردم آبادان در جبهه ذوالفقاری، سالروز شکست حصر آبادان و یا آزادی خرمشهر، برنامههای مختلف شبکههای سراسری رادیو، کتاب قرارگاه بیقرار، برنامههای دانشجویی دانشگاهها و شبهای خاطره حوزه هنری بیان کردهام؛ اما هرچه منتظر ماندم برای پرداختن همهجانبه و جامع به نقش رادیو آبادان در جنگ، نه روابط عمومی وزارت نفت، نه صدا و سیما، نه نهادها و دستگاههای فرهنگی دیگر قدمی برنداشتند و حتی در خاطرات منتشرشده رزمندگان آبادانی چندان توجهی به این بخش مهم از ابعاد دفاع مقدس نشد.»
انتشارات سوره مهر چاپ دوم این کتاب را در ۵۲۴ صفحه با قیمت ۲۲۵۰۰۰ تومان روانه بازار کرده است.
نظر شما