چهارشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
«کتابخانه شخصی من» پژوهش‌های طولانی و عمیق ویل دورانت در قله‌های تاریخ

بنگاه ترجمه و نشر پارسه کتاب «کتابخانه شخصی من» اثر ویل دورانت با ترجمه امین حسینیون را به چاپ رساند. این کتاب رهاورد پژوهش‌های طولانی و عمیق ویل دورانت در تاریخ و نقاط عطف و قله‌های تاریخ است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه «کتابخانه شخصی من» اثر ویل دورانت با ترجمه امین حسینیون را به چاپ رساند.

گلچینی از گل‌های سرسبد تاریخ علم، ادبیات، فلسفه، کتاب و هرآنچه تاریخ‌ساز بوده و پیشرفت آدمی را رقم زده و جهان را به جایی بهتر برای زیستن بدل کرده است. ویل دورانت در کتاب «کتابخانه شخصی من» ماحصل یک عمر کندوکاو در تاریخ تمدن و فرهنگ و علوم گوناگون و دستاوردهای بشری را در اختیار ما قرار داده است.

کتاب «کتابخانه شخصی من» رهاورد پژوهش‌های طولانی و عمیق ویل دورانت در تاریخ و نقاط عطف و قله‌های تاریخ است.

«کتابخانه شخصی من» از مقدمه جان لیتل، شش فصل و بخشی به‌عنوان جمع‌بندی تشکیل شده است. فصل‌های شش‌گانه کتاب «کتابخانه شخصی من» عبارتند از: «ستایش بی‌پروای قهرمانان»، «ده اندیشمند بزرگ تاریخ»، «ده شاعر برتر تاریخ بشر»، «صد کتابی که برای آموختن بهترین‌اند»، «ده قله پیشرفت بشر» و «دوازده تاریخ سرنوشت‌ساز در تقویم تمدن انسان».

این کتاب به‌تعبیری کتابی در ستایش نبوغ و معرفی نوابغ است. ویل دورانت در کتاب «کتابخانه شخصی من» به معرفی نوابغی می‌پردازد که به‌اعتقاد او پیشرفت را برای جهان و جوامع بشری رقم زده‌اند و زندگی در جهان را راحت‌تر و دلپذیرتر و خوشایندتر کرده‌اند.

ویل دورانت اصلاً به این باور ندارد که تاریخ را مردم عادی می‌سازند و پیش می‌برند. او معتقد است و در کتاب «کتابخانه شخصی من» هم این را با قاطعیت بیان می‌کند که تاریخ را قهرمانانی خلاق و باهوش با ابداعات و اختراعات و آثار و اعمال و افکار نبوغ‌آمیز خود می‌سازند و همین ابداعات و اختراعات و آثار و اعمال و افکار نبوغ‌آمیز است که باعث پیشرفت و رشد جوامع بشری می‌شود.

«کتابخانه شخصی من» کتابی است که در آن با بهترین‌ها و نابغه‌های عرصه‌های گوناگون و مهمترین دستاوردهای بشری، از منظر ویل دورانت، آشنا می‌شویم. ویل دورانت در کتاب «کتابخانه شخصی من» راهنمایی به دست ما می‌دهد که بدانیم در فرصت کمی که برای زیستن در جهان داریم، از میان بی‌شمار کتابی که در حوزه‌های مختلف در جهان وجود دارد خواندن کدام‌ها را در اولویت قرار دهیم.

کتاب «کتابخانه شخصی من» با ترجمه و مقدمه امین حسینیون در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است. حسینیون، متولد 1361 در تهران، داستان‌نویس، مترجم و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. حسینیون تحصیلکرده رشته سینما با گرایش فیلمنامه‌نویسی و نیز دارای فوق لیسانس ادبیات نمایشی است. او، هم در حوزه ادبیات کودک و نوجوان و هم در حوزه ادبیات بزرگسال، داستان نوشته است.

بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه «کتابخانه شخصی من» اثر ویل دورانت با ترجمه امین حسینیون را در 184 صفحه به بهای 155 هزار تومان به چاپ رساند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها