محفل شعرخوانی «در آیینه غدیر» در آستانه روز قلم و عید سعید غدیر برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این محفل شعرخوانی از سوی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان تهران با مشارکت موسسه فرهنگی هنری شاعران پارسیزبان و کانون خدمت رضوی شعر و ادب استان تهران برگزار میشود.
زمان و مکان برگزاری این محفل، سهشنبه ۱۳ تیر از ساعت ۱۷ تا 18 و 30 دقیقه در کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران خواهد بود.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
گلستان- نویسنده، پژوهشگر و روزنامه نگار و فعال فرهنگی گلستانی معتقد است؛ احمد شاملو تلاش کرد با قالب سپید اصالت را به کلمه بدهد و زبان شعر فارسی را همگام بازمان بهپیش ببرد.
کردستان - دبیر علمی همایش ملی مطالعات گروس از برگزاری این همایش در اردیبهشت سال آینده خبر داد و گفت: همایش ملی مطالعات گروس با مشارکت دانشگاههای معتبر کشور و دستگاههای اجرایی کردستان برگزار میشود.
کردستان - «ملودی محمودی» که به عنوان کوچکترین کتابخوان کشور شناخته میشود، توسط معلمان و دانشآموزان مدرسه روستای دل سروآباد و در زادگاه مادریش مورد تجلیل قرار گرفت.
سمیه محمدی، تصویرگر کتاب کودک گفت: استاد گلدوزیان همیشه به ما میگفت که اصلاً برای جشنواره کار نکنید؛ بلکه برای کودک کار کنید و باید آنقدر خوب کار کنید که آثار شما بهدلیل رنگ، بزرگنمایی و جزئیات دیگر به گونهای باشند که تصویر شما کشفکردنی باشد و با یک بار نگاه کردن تمام نشود.
محمد مقدم گفت: علی پارسا نتیجه تحقیقات ۵ ساله خود را در کتابی به نام «بادبانهای جنوب» منتشر کرده است. با حمایت و اصرارهای او، «بوم ایرانی» را براساس «بادبانهای جنوب» ساختم.
مجموعه ۱۰ جلدی «اکفراسیس» با رویکردهایی متنوع مانند نامهنگاری، یادداشت، روایت و معرفی آثار، به بررسی و تفسیر هنر پرداخته و هر جلد آن، چشماندازی تازه به دنیای هنر و ادبیات ارائه میدهد.
فداء الزمر، برگزیده اولین دوره جایزه جهانی ادبیات فلسطین،گفت:روایت فلسطینی باید حفظ شود چر که آثار ادبی محرک و برانگیزاننده جنبشهای انقلابی علیه اشغالگری بودند همان طور که گولدامایر گفته است:«با کشتن غسان، از یک لوای فکری مسلح که برای اسرائیل خطرناکتر از هزار فدایی مسلح بود خلاص شدیم؛ زیرا غسان با قلمش برای اسرائیل از یک گردان چریکی خطرناکتر بود.»
مرکزی – سهشنبه دیگر فرا رسید و دورهمی حافظ خوانی در اراک تفأل بر غزل شماره یک حافظ برای خوانش و تفسیر و تعبیر برآمد تا پیر مغان روایت کند «چگونه عشق آسان نمود اول ولی عاقبت چه مشکلها را رقم زد».
سیدرضا باقریان موحد، رشدیهپژوه گفت: اگرچه از رشدیه با القابی چون «پدر آموزش و پرورش نوین ایران»، «بنیانگذار آموزش و پرورش نوین ایران»،«پدر فرهنگ نوین ایران»،«پدر مدارس جدیده در ایران»، «مؤسس اولین دبستان در ایران» و... یاد میشود، ولی لقب و عنوانی که خود رشدیه دوست داشت و همیشه با این عنوان امضا میکرد، «پیر معارف» بود.
این رمان که در سال ۱۹۷۷ منتشر شد، سفری بیمانند به تاروپود مفهوم خانواده، میراث فرهنگی و تقلایی همهگیر برای معنابخشی به زندگی در مواجهه با مرگ است. سبک نیمهزندگینامهای فانته، اصالت و عمق احساسی ویژهای به این داستان میبخشد و آن را به خوانشی تأثیرگذار برای هر کسی که به دنبال درک پیچیدگیهای زندگی است، تبدیل میکند.
نظر شما