رفیعی، در این مراسم با اشاره به اینکه توسعه بخشهای کودک کتابخانهها در سالهای اخیر در اولویت فعالیتهای زیرساختی نهاد کتابخانههای عمومی کشور قرار داشته است، بیان کرد: درحال حاضر تمامی کتابخانههای عمومی استان به بخش کودک مجهز هستند و فعالیتهای متنوع فرهنگی در این بخشها برای کودکان و نونهالان اجرا میشود.
وی بیان کرد: نهاد کتابخانههای عمومی کشور در کنار توسعه بخشهای کودک، تلاش کرده است فعالیتهایی را که به جذب کودکان به کتاب و مطالعه منجر میشود، طراحی و اجرا کند که یکی از این فعالیتها، برگزاری جشنواره دوسالانه قصهگویی ویژه کتابداران و سایر علاقهمندان به قصهگویی است.

رفیعی از شرکت ۱۷۹ قصهگوی یزدی در دو بخش دیجیتال و صحنه مرحله استانی جشنواره قصهگویی «نهالامید» خبر داد و گفت: از آثار ارسالی به دبیرخانه ملی جشنواره، ۶۵ اثر مربوط به بخش دیجیتال جشنواره بود و مابقی آثار در بخش صحنهای در مرحله نخست ارزیابی شدند.
وی ادامه داد: با اعلام دبیرخانه ملی جشنواره نهالامید، ۴۸ قصهگو به مرحله داوری استانی راه یافتند و از این تعداد ۳۰ نفر در بخش صحنهای طی روزهای سیام مهر و اول آبان به اجرای قصههای خود پرداختند و داوری آثار ازسوی هیأت داوری استانی انجام شد.

مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بیان کرد: در نهایت ۱۶ قصه شامل ۱۰ اثر در بخش صحنه و ۶ اثر در بخش دیجیتال، حائز رتبه برتر شدند و به مرحله منطقهای جشنواره قصهگویی نهال امید راه یافتند که اواسط آبانماه سال جاری برگزار میشود.
در ادامه این مراسم نفرات برگزیده، معرفی و تقدیر شدند که اسامی آنها به شرح زیر است؛
در بخش اجرای صحنهای ویژه کتابداران، یاسمن پاگردکار، الهه آزادی، محترم جرهئی، ملیحه پردال، فاطمهالسادات موسوی و فاطمه فیاض بهعنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.
در بخش اجرای صحنهای غیرکتابدار نیز مژگان بهزادپور، سیدمحسن آیتیان، زهرا دشتآبادی و آروز زارعی تقدیر شدند.
در بخش دیگری از این مراسم ۶ اثر برتر بخش قصه دیجیتال جشنواره نیز در دو گروه کتابدار و غیرکتابدار معرفی و از فاطمه بحرانی، ناهید شایق، سمیه گلمحمدی، حمیده حایری مهریزی، معصومه دهقانزاده بافقی و ندا هوشمند بهعنوان قصهگویان برگزیده بخش دیجیتال تقدیر شد.
نظر شما