چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
جایگزینی حبس محکومان جرائم غیرعمد با خرید کتاب در استان گیلان

احمد آقایی، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان در دیدار با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان از پیشنهاد جایگزینی مجازات حبس محکومان جرائم غیرعمد با خرید کتاب و یا اقدامات فرهنگی در کتابخانه‌ها استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به‌نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان در دیدار با پریسا کرمی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان درباره اجرای طرح جایگزینی مجازات حبس محکومان جرائم غیرعمد با خرید کتاب و یا اقدامات فرهنگی در کتابخانه‌ها بحث و تبادل نظر کرد.
 
معاون دادگستری کل استان گیلان در این دیدار با بیان اینکه فکر و اندیشه بشری به‌وسیله قلم راه خود را پیموده و دانایی را به دیگر انسان‌ها هدیه کرد، از نقش ارزشمند دست‌اندرکاران حوزه فرهنگ به‌ویژه کتاب و کتابخوانی در جامعه سخن گفت.
 
آقایی با تشبیه فعالیت مجموعه کتابخانه‌های عمومی استان گیلان به جهاد فرهنگی، مهم‌ترین وظیفه این قشر را مبارزه با جهل و نادانی که پایه و اساس تمام آفت‌های اجتماعی است، عنوان کرد.
 
آقایی استمرار فعالیت‌های فرهنگی با موضوع کتاب و کتابخوانی به‌ویژه در بین کودکان، نوجوانان و جوانان را بسیار مهم و دارای تاثیرات مطلوب در جامعه عنوان کرد و از حمایت سازمان قضایی از برنامه‌های مجموعه کتابخانه‌های عمومی خبر داد.
 
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان در ادامه به پیشنهاد اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان درباره جایگزینی مجازات حبس محکومان جرائم غیرعمد با خرید کتاب و یا اقدامات فرهنگی در کتابخانه‌ها اشاره و ضمن استقبال از این ایده خلاقانه آماده سازی زیرساخت‌ها و بسترهای قانونی آن در روزهای آینده سخن گفت.
 
برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی در کتابخانه‌های عمومی استان گیلان
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان از اقدامات و فعالیت‌های مجموعه کتابخانه‌ها، این حمایت‌ها را مایه امیدواری و دلگرمی اهالی فرهنگ و ادب‌دوستان دانست.
 
کرمی همچنین ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این مجموعه در حوزه‌های اجتماعی از برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع با موضوع کودکان کار و خیابانی، سواد رسانه، سواد مالی، مهارت‌های مطالعه، فرزندپروری و آسیب‌های اجتماعی در کتابخانه‌ها به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم یاد کرد.
 
کرمی اجرای طرح جایگزینی مجازات حبس محکومان جرائم غیرعمد با خرید کتاب و یا اقدامات فرهنگی در کتابخانه را دارای برکات و فواید فراوان برای جامعه و افراد محکوم شده جرائم غیرعمد در جامعه جامعه عنوان کرد و موافقت سازمان قضایی استان با این طرح را اقدامی قابل تقدیر دانست.
 
طرح ابتکاری جایگزینی مجازات حبس محکومان جرائم غیرعمد با خرید کتاب و یا اقدامات فرهنگی در کتابخانه‌ها چندی پیش و برای نخستین‌بار در کشور توسط اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان مطرح و با استقبال سازمان قضایی استان گیلان مواجه شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها