در ادامه تلاشهای شیراز برای کسب عنوان پایتختی کتاب؛
نهضت تولید کتاب گویا و بریل برای نابینایان در شیراز کلید خورد
شبکه نابینایان دوستدار کتاب شیراز، تولید کتاب گویا و بریل برای نابینایان را در پویشی باعنوان «نوای مهربانی» و همزمان با روز جهانی افراد داری معلولیت، کلید زد.
وی افزود: شبکه نابینایان دوستدار کتاب شیراز که ۲۵ مهرماه همزمان با روز جهانی عصای سفید آغاز به کار کرد، در اولین فعالیت خود، تولید کتابهای بریل و گویا را در اولویت قرار داده است.
سرپرست اداره فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز اعلام کرد: سه کتاب گویای «محله سهانگشتیها» اثر زهرا فردشاد، «من مترسکم ولی میترسم» نوشته احمد اکبرپور و «داستانهای زهرا و سارا» اثر زهرا سامانی با صدای نویسندگان آنها در استودیو بخش نابینایان کتابخانه عمومی رئیسی اردکانی ضبط و ویرایش شده و بهزودی در اختیار مراکز نابینایان شیراز قرار میگیرد.
این فعال فرهنگی یادآور شد: موسسه نابینایان توانگران کارآفرین به یکی از چاپخانههای مدرن کتاب بریل مجهز است که امید است با تأمین کاغذ توسط شهرداری شیراز و همچنین همت خیرین، تا پایان سال دستکم 50 عنوان کتاب را بهویژه در حوزه کودک و نوجوان تولید میکند.
مهدی امیدبخش، معاون فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس هم با حضور در این مراسم گفت: در حوزه فرهنگ و هنر برای افراد توانخواه و نابینایان کمکاری شده است.
وی با اشاره به اجرای هنرمندانه نوازنده سنتور و دف در مراسم مذکور اظهار کرد: میزان علاقه و استعداد نابینایان به مسائل فرهنگی و هنری، مسئولیت مدیران را برای پرداختن به کمبودهای آنها سنگینتر میکند.
امیدبخش گفت: نابینایان در همه عرصهها بهویژه علم و هنر توانمندیهای خود را نشان دادهاند و حالا نوبت ماست که برای آنها گامی هر چند کوچک برداریم.
معاون فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس ابراز امیدواری کرد که با تهیه کتابهای بریل تازه منتشرشده، بتوان به غنیسازی کتابخانههای مراکز نابینایان کمک کرد و در عرصههای مختلف هنری هم از ظرفیتهای آنها بهرهمند شد.
در پایان این مراسم با حضور لیلا دودمان عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز، از سه کتاب گویا رونمایی شد و پنج شهروند نابینا به شبکه نابینایان دوستدار کتاب شیراز پیوستند.
نظر شما