وی افزود: هر جلد شامل یک داستان بازنویسی شده برای نوجوانان و جوانان است که زمستان امسال چاپ میشود.
این نویسنده و مترجم گفت: تصویرسازیهای این مجموعه مربوط به یک تصویرساز قدیمی در قرن 18 است که برای نمایشنامهها تصویرسازی کرده و ما از این تصاویر استفاده کردهایم.
به گفته سیدعلیاکبر، عنوانهای این مجموعه 7 جلدی عبارتند از: «هیاهوی بسیار برای هیچ»، «رام کردن زن سرکش»، «تاجر ونیزی»، «دو نجیبزاده ورونا»، «رویای یک نیمه شب تابستان»، «کمدی اشتباهات» و «تلاش بیهوده عشق».
وی درباره دیگر آثارش نیز توضیح داد: مجموعه 12 جلدی به نام «قصههای روز» آخرین اثری است که به همراه تعدادی از نویسندگان، برای کودکان 8 تا 12 ساله کار کردم و دبیری آن را نیز برعهده داشتم.
سیدعلیاکبر با بیان اینکه این مجموعه از سوی نشر شهرقلم منتشر شده و شامل 365 قصه است و هر جلد به یک ماه تعلق دارد، گفت: غزاله بیگدلو، حدیثه قربان، سمیه علیپور، حسن عامهکن، احسان عبداللهی، بهاره اخوان و سارا نارستان تالشی تصویرگران این مجموعه بودند و نوشتن این قصهها برعهده مریم فیاضی، راحیل ذبیحی، سولماز خواجهوند، اعظم مهدوی، روناک ربیعی، امیر عباسیان، سپیده صریحی، پیام ابراهیمی و من، بوده است.
به گفته سیدعلی اکبر، تم برخی از این قصهها ترسناک است اما قصههای اکثر ماها فضای طنز و فانتزی دارند.
سیدعلی اکبر درباره عنوانهای هرجلد نیز بیان کرد: نام هر کتاب با توجه به فصل آن نیز عبارت است از: فروردین: «قصههای جنگل رازآلود»، اردیبهشت: «قصههای سیاره شگفتانگیز»، خرداد: «قصههای رودخانه سرزمین دور»، تیر: «قصههای قصر گمشده»، مرداد: «قصههای سیرک قوطیهای پرنده»، شهریور: «قصههای سرزمین خوراکیهای خوشمزه»، مهر: «قصههای مدرسه هیچ تا پوچ»، آبان: «قصههای قلعه جادوگران چهل گیس»، آذر: «قصههای شهر ادمهای عجیب و غریب»، دی: «قصههای کوه تک و چندتا گندهبک»، بهمن: «قصههای هتل پرستاره جزیره پلیکان» و اسفند: «قصههای موزه عروسکها».
نظرات