
در گفتوگو با مدیر تبلیغات اصناف سازمان زیباسازی پیگیری شد:
امکان نصب تابلوی راهنمای شهری برای کتابفروشیها
حسن منوری گفت: در صورتی که کتابفروشی داخل خیابان فرعی باشد، عرض گذر اجازه بدهد، پیادهرو و تراکم عابر پیاده و سواره نداشته باشیم امکان نصب تابلوی راهنما در ابتدای خیابان فرعی برای کتابفروشیها وجود دارد.
وی افزود: آنچه برای نصب تابلوهای راهنمای اماکن ملاک عمل است، مصوبات و دستورالعمل شورای شهر تهران است که اجرایی میشود.
منوری با بیان اینکه در تهران حدود 700 هزار کاربری غیرمسکونی از اصناف و بازاریان و فعالیتهای خدماتی مثل بیمه و شرکتهای تولیدی و خدماتی تا ناشران و کتابفروشان فعالیت میکنند، عنوان کرد: در ماده 10 مصوبه شورای اسلامی شهر تهران با شماره شناسه 1907 آمده است که نصب هرگونه تابلو در معابر شهری ممنوع است مگر برای بیمارستانها و درمانگاهها و داروخانههای شبانهروزی که داخل فرعی قرار دارند؛ به شرطی که منافاتی با قوانین شهرداری نداشته باشند.
وی یادآور شد: طبیعی است کتابفروشیها و موسسات انتشاراتی که در خیابانهای اصلی قرار دارند نیازی به تابلوی شناسه ندارند اما در برخی خیابانهای فرعی به شرطی که در مناطق اصلی نباشد و رفتوآمد نیز زیاد نباشد، این موضوع قابل بررسی است.
منوری با بیان اینکه امکان جانمایی تابلوی راهنما در خیابانها باید وجود داشته باشد، گفت: اگر کتابفروشی داخل خیابان فرعی باشد در صورتی که عرض گذر اجازه بدهد، پیادهرو و تراکم عابر پیاده و سواره نداشته باشیم امکان نصب تابلوی راهنما در ابتدای خیابان فرعی وجود دارد، اما برای محورهای اصلی که تابلوی سردر دارند یا روی سایهبان تبلیغ و نوشته دارند چنین امکانی نیست.
وی تاکید کرد: در شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران برای کتابفروشیها امکان نصب تابلوی راهنما پیشبینی نشده است اما برای وزارتخانهها و مراکز آموزشی و پزشکی چنین تابلوهایی پیشبینی شده است.
منوری با بیان اینکه اگر به یک رسته شغلی تابلو بدهیم گرفتاریهای زیادی برای شهرداری ایجاد میشود، گفت: در گذشتهای نه چندان دور معابر اصلی شهر از تابلوهای مختلف پر بود و ما با حجم زیادی از تراکم تابلوها و ناهجاریها روبهرو بودیم و اصلاح این روند از مدتها قبل در دستور کار قرار گرفت و اکنون شاهد وضعیت مناسبی در خیابانهای تهران هستیم.
نظر شما