چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱
ویژه برنامه‌های کتابخوانی استان فارس به مناسبت دهه فجر اعلام شد

روح الله منوچهری، درباره ویژه برنامه‌های کتابخوانی که در کتابخانه‌های استان فارس برگزار خواهد شد گفت: به مناسبت بزرگداشت ایام دهه فجر، ویژه برنامه تجلیل از «نیم قرن فعالیت کتابخانه‌های عمومی» ویژه پنج کتابخانه عمومی فارس برپا می‌شود که در این نشست‌ها از خدمات کتابخانه‌هایی که سابقه‌ای بیش از 50 سال دارند تجلیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) روح الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس از برگزاری ویژه برنامه‌های گرامیداشت دهه مبارک فجر و جشن پیروزی انقلاب در کتابخانه‌های عمومی استان فارس خبر داد.
 
روح الله منوچهری با تصریح اینکه مجموعه کتابخانه‌های عمومی، امسال ویژه برنامه های دهه مبارک فجر را هرچه پرشورتر برپا خواهند کرد، اظهار داشت: به منظور تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و شهدا و گرامیداشت حماسه انقلاب اسلامی، ویژه برنامه‌های کتابخوانی با محوریت دهه مبارک فجر و جشن انقلاب به صورت گسترده در تمامی کتابخانه‌های عمومی استان اجرا خواهد شد.
 
مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس ضمن اشاره به شاخص‌ترین برنامه این اداره کل در دهه فجر بیان کرد: برنامه‌های ویژه‌ای برای بزرگداشت «نیم قرن فعالیت کتابخانه‌های عمومی» ویژه پنج کتابخانه عمومی فارس برپا می‌شود که در این نشست‌ها از خدمات کتابخانه‌هایی که سابقه‌ای بیش از 50 سال دارند، تجلیل خواهد شد.
 
وی افزود: ویژه برنامه بزرگداشت «نیم قرن فعالیت کتابخانه‌های عمومی» از روز 14 بهمن ماه با گرامیداشت خدمات کتابخانه عمومی «محمد رسول الله(ص)» در شهرستان خرامه آغاز می‌شود که پس از آن نیز به ترتیب آیین گرامیداشت کتابخانه‌های عمومی «ملامحمد شفیع ارسنجانی»، «دکتر جمشید صداقت کیش» آباده، «اندیشه» اوز و «گنج شایگان» لار نیز در سطح استانی برگزار خواهد شد.
 
منوچهری همچنین ضمن اعلام برگزاری مسابقه رنگ‌آمیزی استانی با موضوع «من و آقا» ویژه کودکان و نوجوانان، یادآور شد: حضور در گلزار شهدا و غباروبی مزار شهدا از جمله برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر است.
 
به گفته منوچهری، اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان با همکاری نیروی هوایی ارتش، نشست کتاب خوان اختصاصی «نیرو هوایی» را برگزار خواهند کرد.
 
برگزاری بیش از پانصد برنامه ویژه انقلاب در کتابخانه‌های عمومی
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس در ادامه از برگزاری بیش از پانصد ویژه برنامه دهه فجر در کتابخانه‌های عمومی خبر داد و گفت: تجدید بیعت کتابداران با آرمان‌های امام راحل و شهدا، غبارروبی آرامگاه شهدا و دیدار با خانواده شاهد و ایثارگر در شهرستان‌ها، برگزاری نشست‌های کتابخوان، نقد و معرفی و جمع‌خوانی کتاب‌های انقلاب، برپایی نمایشگاه کتاب، پوستر، عکس و مطبوعات روزشمار انقلاب، شب شعر انقلابی، نشست‌های روایت‌گری انقلاب، برگزاری مسابقات گسترده کتابخوانی با موضوع کتاب‌های انقلابی، آذین‌بندی کتابخانه‌ها و مراسم نمادین اهتزاز پرچم ایران اسلامی در کتابخانه‌ها از جمله برنامه‌هایی که در بیشتر کتابخانه‌های عمومی استان صورت می‌گیرد.
 
منوچهری در پایان برنامه‌های انقلابی ویژه کودکان را بخشی دیگر از تدارک کتابخانه‌های عمومی در دهه انقلاب دانست و یادآور شد: نشست‌های قصه گویی و شعرخوانی، معرفی کتاب کودک با موضوع انقلاب اسلامی و شهدا، برگزاری مسابقات نقاشی، طرح نواختن زنگ انقلاب در مدارس و برپایی نمایش خلاق با موضوع انقلاب نیز از دیگر برنامه‌های این مجموعه در دهه مبارک فجر خواهد بود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها