دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
استادان هاروارد برای مطالعه در سال 2018 چه کتاب‌هایی را پیشنهاد کردند؟

استادان فعلی دانشگاه هاروارد که شامل برندگان جایزه نوبل، دانشمندان برجسته، اقتصاددانان و برندگان جایزه پولیترز می‌شوند ‌کتاب‌هایی را برای خواندن به دانشجویان در سال 2018 پیشنهاد کرده‌اند که این کتاب‌ها به گستردگی و تنوع زمینه‌های حرفه‌ای آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از بیزینس اینسایدر، استادان دانشگاه هارواد پیوسته در حال مطالعه، تحقیق و تالیف کتاب هستند و به نظر می‌رسد کتاب‌های پیشنهادی از سوی آن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار باشد. به همین منظور مسئولان وب‌گاه بیزینس اینسایدر از برخی از اساتید این دانشگاه پرسیده‌اند که بهترین کتاب‌هایی پیشنهادی آن‌ها به دانشجویان در سال 2018 کدام‌ها هستند.
 
 -«آناکارنینا» لئو تولستوی
 
این کتاب را کلودیا گولدین، استاد اقتصاد در دانشگاه هارواد معرفی کرده و درباره آن گفته است: «به تازگی خواندن دوباره آناکارنینا را شروع کرده‌ام. هیچ رمانی درباره این که چطور زنان فرهیخته، تحصیلکرده و باهوش نادیده گرفته می‌شوند، سرکوب می شوند و به حق طبیعی‌شان نمی‌رسند بهتر از این کتاب سراغ ندارم. زنان استوار و محکم که جامعه را اداره می‌کنند و نجات‌بخش‌اند. با خواندن این رمان همچنین می‌توان نکات بسیاری را درباره تغییرات تکنیکی در کشاورزی و نحوه تشویق کارگران برای پذیرش آن دانست. این رمان را بهترین رمانی می‌دانم که تا به حال نوشته شده و ارزش آن را دارد که بارها و با‌دقت خوانده شود.»
 
- «جهانی‌نگرها» نشته اونا هتاوی و اسکات شاپیرو
 
استیون پینکر، زبان‌شناس و استاد روانشناسی دانشگاه هارواد و صاحب تالیفات بسیار درباره این کتاب گفته است: «این کتاب به شرح و توضیح پدیده‌ای می‌پردازد که شما هرگز فکرش را نمی‌کرده‌اید که وجود داشته باشد؛ افول جنگ‌‌های بین‌ایالتی و فتوحات و حوادث تاریخی که به نظر مضحک می‌آیند؛ مانند توافق‌نامه برایان کلوگ یا پیمان پاریس در سال 1928 که اعلامی قانونی برای خودداری از جنگ بود. این کتاب چشم‌اندازی وسیع درباره حوادث بین‌المللی ارائه می‌دهد به‌طوری که باعث معنا یافتن بسیاری از تحولات در اخبار و تاریخ معاصر می‌شود.»
 
- «نظریه احساسات اخلاقی» نوشته‌ آدام اسمیت
 
اریک ماسکین، اقتصاد‌دان و برنده نوبل اقتصاد در سال 2007 پیشنهاد خواندن این کتاب را به دانشجویان اقتصاد داده و گفته است: «هر دانشجوی اقتصاد اسم کتاب «ثروت ملل» آدام اسمیت را شنیده و آن را خوانده است؛ اما این کتاب دیدگاه عمیق‌تر و ظریف‌تری را از طبیعت بشر نسبت به کتاب‌های بعدی این فیلسوف اخلاق‌گرای اسکاتلندی ارائه می‌دهد.»
 - «فقط رحمت» نوشته برایان استیونس
 
این کتاب را استیفن گرنبلت، استاد انگلیسی دانشگاه هارواد و برنده جایزه پولیترز معرفی کرده است.
 
- «سند روبات: تحصیلات بالاتر در عصر هوش مصنوعی » نوشته جوزف آئون
 
الیاس جیمزکوری، شیمیدان و استاد دانشگاه هاروارد پیشنهاد  مطالعه این کتاب را داده اما توضیحی در چرایی انتخابش ارائه نداده است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها