یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
کتاب‌هایی با بوی عطر یاس در شهر آفتاب/ معرفی آثار در 200 کلمه به مخاطبان

سالن یاس بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، مکان مناسبی است تا آن دسته از مخاطبانی که می‌خواهند برای تورق آثار در فضایی آرامتر از بخش ناشران عمومی با کتاب‌های مطرح سال بیشتر آشنا شوند، به این بخش مراجعه کنند.

خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) ـ بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چند روزی است که کار خود را آغاز کرده و میزبان کتابدوستان است. آنچه در ابتدای ورود هر بازدیدکننده به نمایشگاه کتاب ضروری به نظر می‌رسد، راهنمایی و اطلاع‌رسانی به مخاطبانی است که می‌خواهند با جدیدترین و بهترین آثار منتشر شده با توجه به علایق خود آشنا شوند.

در این میان برخی مخاطبان با فهرستی از کتاب‌های مورد علاقه‌شان به نمایشگاه می‌آیند و  قصد خرید دارند و برخی دیگر هم با گشت و گذار در نمایشگاه و تورق کتاب‌ها ممکن است دست به خرید ببرند.
 
سالن یاس که امسال پنجمین حضور خود را در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تجربه می‌کند، مکان مناسبی است تا آن دسته از مخاطبانی که می‌خواهند در فضای آرام‌تر از بخش ناشران عمومی آثار را تورق کرده و با آن آشنا شوند، به این بخش مراجعه کنند.

ایده تاسیس سالن یاس از بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی اجرایی شد. نخستین ویژگی سالن یاس نمایش بخشی از کارنامه نشر کشور در سال گذشته است. ویژگی دیگر این سالن، ارتباط بین کارشناسان کتاب با مردم، کارشناسان با نخبگان، کارشناسان با مسئولان و کارشناسان با ناشران و نویسندگان در موضوع‌بندی‌های انجام گرفته است.

هر ساله در سالن یاس نشست‌های تخصصی درباره موضوع کتاب با حضور نویسندگان، ناشران و نخبگان فرهنگی برگزار می‌شود.



سالن یاس، امسال در دو طبقه میزبان مخاطبانش است؛ در طبقه اول، کارنامه نشر در حوزه‌های مختلف مانند ادبیات، روانشناسی، تاریخ، دین، علوم اجتماعی، هنر و...  در قفسه‌های متعددی در معرض نمایش بازدیدکنندگان قرار گرفته است. در این بخش کارشناسان کتاب در کنار قفسه‌های حوزه‌های مختلف حضور دارند و می‌توانند مخاطبان را برای یافتن منابع اطلاعاتی مورد نیازشان راهنمایی کنند.

همچنین در این سالن بیش از 100 کتابچه در موضوعات مختلف منتشر شده و در هر کتابچه، کتاب‌های مفید در قالب 200 کلمه به مخاطبان معرفی شده است. به طور مثال در حوزه صهیونیست‌شناسی تعدادی از آثار مناسب در قالب کتابچه‌ای جمع‌آوری و عرضه شده است.

طبقه دوم این سالن هم به دو بخش تفکیک شده است؛ در  بخش اول فعالیت گروه‌های ترویجی موسسات مردم‌نهاد انجام می‌شود و آثار این گروه به نمایش در آمده است. در بخش دوم نیز نشست‌های تخصصی برگزار می‌شود.

به گفته کارشناسان کتاب حاضر در این سالن، سعی شده تا در هر حوزه کارنامه واقعی نشر انعکاس یابد. به طور مثال در حوزه علوم اجتماعی نزدیک به 400 عنوان کتاب در این بخش به نمایش در آمده است.



میثم نیلی مدیر مجمع ناشران انقلاب اسلامی پیش از برگزاری نمایشگاه کتاب درباره این سالن و مشارکت ناشران در آن گفته بود که 110 ناشر امسال آثار خود را برای نمایش به این بخش فرستاده‌اند و حدود 10 هزار عنوان کتاب در سالن یاس به نمایش در آمده است.

نمایش پوسترهای معرفی کتاب و طراحی اینفوگرافی‌ در موضوعات مختلف از دیگر خدماتی است که بازدیدکنندگان می‌توانند در این بخش با آن آشنا شوند.

سالن یاس در ضلع غربی باغ ایرانی نمایشگاه شهر آفتاب پذیرای کتابدوستان است. بیست‌و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تا 25 اردیبهشت‌ به کار خود ادامه می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها