فروشگاه تخصصی هنر وابسته به انتشارات دانشگاه هنر، کتابهای خود را تا پایان امسال با 15 درصد تخفیف عرضه میکند. در این فروشگاه به جز کتابهای انتشارات دانشگاه هنر، کتابهای دیگر ناشران معروف در این حوزه نیز با همان درصد تخفیف ارائه شده است.
تعطیلی فعالیتهای غیرکتابی در فروشگاه کتاب انتشارات دانشگاه هنر
انتشارات دانشگاه هنر، فروشگاه کتاب اختصاصی خود را در سال 1385، در محل کنونی آن واقع در چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور راهاندازی کرد. این فروشگاه فضای محدودی دارد. سعید پیروی فروشنده و مدیر کنونی این فروشگاه گفت: «در محل این فروشگاه با وجود ابعاد کوچک آن، تاکنون کارهایی مثل پرینت دانشجویی، سیمی کردن جزوهها و یا صحافی پایاننامهها و دیگر خدماتی از این دست به دانشجویان ارائه میشد اما از اول آبان امسال تمام این خدمات از برنامه کاری فروشگاه حذف و به مکان دیگری منتقل شد. با این کار فضای بیشتری مهیا شد و ما توانستیم کتابهای بیشتری را به فروشگاه بیاوریم.»
وی در ادامه درباره علت فروش کتاب با تخفیف ویژه نیز اظهار کرد: «به دلیل هزینههای بسیاری که صرف آماده سازی و تولید کتابهای هنری میشود، معمولا این کتابها با قیمت نسبتا بالایی به مخاطبان عرضه میشود. همین قیمتهای زیاد و گران بودن کتابها باعث شده برخی دانشجویان که نیاز بسیاری به کتابها دارند، از عهده خرید آن بر نیایند. به همین دلیل و همچنین جذب مخاطبان بیشتر ما تصمیم گرفتیم از اول آبان تا آخر امسال (1393) کتابها را با 15 درصد تخفیف برای فروش عرضه کنیم.
تخفیفها در کجا کارآیی دارند؟
انتشارات دانشگاه هنر منابع مالی خود را از محل بودجه دانشگاه تامین میکند. به همین دلیل معمولا قیمت کتابهایش کمتر از ناشران خصوصی است. این انتشارات تاکنون فقط کتابهای تئوریک مهم و منابع درسی دانشگاهی در حوزه هنر منتشر کرده است. بنابراین شاید تخفیف 15 درصدی برای خرید کتاب های این انتشارات چندان به چشم نیاید، اما در این فروشگاه بهجز کتابهای انتشارات دانشگاه هنر، کتابهای دیگر ناشران نیز عرضه شده است.
پیروی درباره کتابهای موجود در فروشگاه که شامل تخفیف 15 درصدی میشود، گفت: تخفیف 15 درصدی ارائه در این فروشگاه، شامل تمام کتابهای موجود میشود و صرفا به کتابهای انتشارات دانشگاه هنر اختصاص ندارد. شاید این تخفیف برای کتابهایی چون منابع منتشر شده در انتشارات دانشگاه هنر که قیمت پایینی دارند، چندان به چشم نیاید، اما برای خرید کتابهای مهمی چون «تاریخ سینما» نوشته دیوید بوردول و کریستین تامسون که از سوی نشر مرکز به بهای 98 هزار و 500 تومان منتشر شده و همچنین «هنر در گذر زمان» هلن گاردنر که 92 هزار تومان قیمت دارد، تخفیف مذکور مفید باشد.
مدیر فروشگاه کتاب انتشارات دانشگاه هنر به برنامهکاریشان برای سال 1394 هم اشاره کرد و گفت: ما برای عرضه این تخفیف با ناشرانی چون موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر و انتشارات سوره مهر مذاکره کردیم و آنها نیز این تخفیف را قبول کردند. برای سال آینده نیز اگر ناشران همکاری کنند، قصد داریم همین روند را ادامه دهیم، اما اگر ناشران راضی به این کار نشدند، ما حتما برای سال 1394 نیز حداقل 10 درصد تخفیف را برای همه مخاطبان اعمال میکنیم.
پرفروشترین کتابها
پیروی درباره بیشترین کتابهای به فروش رسیده در مدتی که این تخفیف اعمال شده گفت: از میان کتابهای متعلق به انتشارات دانشگاه هنر که بیشترین میزان فروش را داشتهاند میتوانم به «ردیف موسیقی ایرانی» با تصحیح امیرحسین اسلامی، «ارتباط تصویری از چشمانداز نشانه شناسی» نوشته فهیمه پهلوان، «درآمدی بر تحلیل عناصر تصویری در آرم» نوشته فهیمه پهلوان و «عکاسی پایه» نوشته مایکل لنگفورد و ترجمه رضا نبوی، اشاره کنم. این کتابها تماما تخصصی و منابع درسی دانشجویان رشتههای مختلف هنر است. البته در این مدت رمان «شاه بی شین» نوشته محمدکاظم مزینانی از انتشارات سوره مهر نیز در زمره کتابهای پرفروش ما بود.
وی همچنین اظهار کرد: در این مدت برخی کتابها که قیمتهای نسبتا بالایی دارند، مانند «هنر در گذر زمان» نیز در زمره کتابهای پرفروش بودند. در این هفته و هفته آینده تبلیغات ما در دانشکدههای هنری و برخی کافههایی که پاتوق دانشجویان هنر است، بیشتر میشود تا عموم دانشجویان از این تخفیف استفاده کنند. همچنین این روزها نیز مشغول بررسی سازوکارهایی هستیم تا بتوانیم بر اساس آن قفسهای را به عنوان کتابهای امانی درنظر بگیریم. در این قفسه هرکدام از استادان و دانشجویان هنر اگر کتابی را لازم نداشته باشند، در این قفسه گذاشته و دیگران میتوانند به رایگان از آن کتابها استفاده کنند.
مهمترین کتابهای ارائه شده در فروشگاه انتشارات دانشگاه هنر
برخی کتابهای ارائه شده در این فروشگاه، که با تخفیف 15 درصدی ارائه شدهاند به این شرح است:
«تاریخ تطبیقی هنر» دوره چهار جلدی، نوشته مرتضی گودرزی (دیباج)، انتشارات سوره مهر.
«فلسفه هنر مسیحی و شرقی» نوشته آناندا کوماراسوآمی، ترجمه امیرحسین ذکرگو، موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر.
«مبانی سنتی هنر و زندگی: تاملی در کتاب رقص شیوا» نوشته آناندا کوماراسوآمی، ترجمه امیرحسین ذکرگو، موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر.
«تاریخ هنر» نوشته ارنست گامبریج، ترجمه علی رامین، نشر نی.
«دف و دایره: در تاریخ ایران، در ادبیات فارسی، در جهان ایرانی» نوشته کیوان پهلوان، انتشارات آرون.
«نمایش ایرانی؛ دوره هفت جلدی» نوشته صادق عاشورپور، انتشارات سوره مهر.
«تاریخ سینما» نوشته دیوید بوردول و کریستین تامسون، ترجمه روبرت صافاریان، نشر مرکز.
«هنر سینما» نوشته دیوید بوردول و کریستین تامسون، ترجمه فتاح محمدی، نشر مرکز.
«هنر در گذر زمان» نوشته هلن گاردنر، ترجمه محمدتقی فرامرزی، انتشارات نگاه.
«راهنمایی بر ادبیات و فیلم» به کوشش و گردآوری رابرت استم و الساندرا رائنگو و ترجمه داود طبایی عقدایی، موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر.
«زبان تصویری شاهنامه» نوشته رابرت هیلتنبرند و ترجمه داود طبایی عقدایی، موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر.
کتابفروشی انتشارات دانشگاه هنر در خیابان انقلاب اسلامی، چهارراه ولیعصر، کوچه شهید ابوالقاسم بالاور، پلاک 4 قرار گرفته است.
نظر شما