وی افزود: در این کتاب آمده است که شناخت احساسات زیربنایی تلاشی برای ارزیابی و تغییر در افراد است و درمانگر زمانی در درمان بیمار و مراجعهکننده خود موفق میشود که علاوه بر توجه به موضوع شناخت به هیجانات نیز توجه داشته باشد.
محمدخانی با بیان اینکه شناخت درمانی توسط هیجان، رویکرد درمانی جدیدی است، یادآور شد: این شیوه درمانی در سالهای اخیر مطرح شده و بر اساس مدل جدید طراحی شده که تا پیش از این در ایران توجه زیادی به آن نمیشده در حالی که تجربه نشان داده است که در کشورهای دیگر به نتایج خوبی در این شیوه دست پیدا کردهاند.
وی یادآور شد: بیتوجهی پزشکان و درمانگران به موضوع هیجان موجب ناکارآمدی درمان میشود و ممکن است که موجب شود درمان با موفقیت انجام نشود و درمانگر در کار خود شکست بخورد یا به صورت مقطعی موفق باشد.
محمدخانی با بیان اینکه تمام کارهای ما عقلانی نیست، عنوان کرد: در برخی مواقع ما با هیجانهایمان تصمیم میگیریم، به عنوان مثال گاهی کاری میکنیم که میدانیم غلط است ولی احساس ما میگوید آن را انجام بده و این همان رفتار هیجانی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.
وی همچنین هیجان را در انسانها هوشیار ندانست و افزود: هیجاناتی مثل غم، شادی و ترس در این کتاب بررسی شده همچنین راهکارهایی برای تنظیم هیجان در انسانهای مختلف با الگوهای رفتاری متفاوت بیان شدهاند.
محمدخانی مخاطبان این کتاب را درمانگران و متخصصان حوزه روانشناسی معرفی کرد و یادآور شد: کتاب «شناخت درمانی هیجانمدار» در هفته گذشته توسط انتشارات ورای دانش به بازار نشر آمده است.
کتاب «شناخت درمانی هیجانمدار» در 252 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه و بهای 9 هزار و 900 تومان از سوی انتشارات ورای دانش منتشر شده است.
نظر شما