فاضلی در گفت وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به ابلاغ قانون جدید نظام صنفی و تدوین آیین نامههای که در حال اجراست بحث ادغام اتحادیهها را اکنون در دستور کار نداریم و این تجمیع یک ماه بعد از ادغام مجامع امور صنفی در خرداد ماه سال آینده ارزیابی و در دستور کار قرار میگیرد تا این قانون شکل اولیه خود را پیدا کند.
رییس مجمع امور صنفی صنوف و خدمات فنی تهران عنوان کرد: مدیریت واحد داشتن صنعت چاپ یک ایده بسیار مناسب است اما این کوچکشدن و مدیریت واحد به معنی الزام در ادغام اتحادیههای صنفی نیست. این اتحادیهها میتوانند با تشکیل یک شورای مدیریتی وظایف خود را پیش ببرند اما مساله ادغام آنها بعد از ادغام مجامع امور صنفی رخ خواهد داد.
وی با بیان اینکه به طور حتم این تجمیع مدیریت در سرنوشت اتحادیههای صنفی بی تاثیر نخواهد بود، عنوان کرد: بهتر است درباره نتیجه و ارزیابی عملکرد این ادغام بعد از تشکیل کمیته راهبردی در حوزه صنعت چاپ صحبت کنیم.
فاضلی درباره مزایای استفاده از صندوق توسعه ملی در حوزه صنعت چاپ و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت با متولیان این حوزه گفت: اکنون در کمیته حمایت از بنگاههای تولیدی کوچک که در وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شده، یکی از موضوعهای مهم مورد بررسی استفاده بهینه از منابع مالی است. این مدیریت استفاده و بهره برداری، در بخش اعتبارات صندوق توسعه ملی هم لحاظ خواهد شد.
وی افزود: هنوز راهکار مشخصی برای استفاده از اعتبار این صندوق تدوین نشده است و نظر مشخصی را نمیتوانم در این زمینه اعلام کنم اما دولت با همکاری اتحادیههای صنفی و اتاقهای اصناف اصرار دارد از منابعی که در اختیار دارد برای تقویت بنگاههای تولیدی کوچک استفاده کند.
رییس مجمع امور صنفی صنوف و خدمات فنی تهران درباره حمایت از چاپ کتاب و اقلام فرهنگی گفت: بخش چاپ و نشر کتاب سهم کوچکی در صنعت چاپ و بستهبندی دارد اما بعد از تشکیل کمیته راهبردی در این حوزه میتوان درباره آینده چاپ کتاب هم اظهار نظر کرد.
سهشنبه ۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰
نظر شما